figure
Onze kastenshowroom

Onze kastenshowroom

In de kastenshowroom van Paul Roescher vindt u een enorme hoeveelheid kasten in alle soorten en maten. Door de ruime opzet van onze kastenshowroom kunt u snel en overzichtelijk zien welke kast bij u past. Zoekt u bijvoorbeeld een schuifdeurkast met mooie glazen deuren? Of gaat u juist voor een klassieke draaideurkast van kunststof? Voor iedere wens vindt u in de kastenshowroom van Paul Roescher de oplossing. Ook is er voor iedere portemonnee een geschikte kast. Op onze speciale budgetafdeling scoort u de beste deals. Vraag onze professionele medewerkers gerust naar de mogelijkheden! Met hun expertise voorzien zij u van het beste advies. Waarschijnlijk is er veel meer mogelijk in uw woonruimte dan u vooraf had verwacht.

Van slaapkamerkast tot draaideurkast

’s Morgens trekt u een nieuw setje kleren uit uw slaapkamerkast, waarna u een paar schoenen uit de inloopkast pakt. Wanneer u de kastenshowroom in de Megastore van Paul Roescher bezoekt, ziet u het al helemaal voor zich. De slaapkamer- en inloopkasten van Paul Roescher bieden precies de ruimte die u zoekt en zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Spullen opbergen wordt hierdoor wel erg makkelijk. Bent u op zoek naar een draaideurkast? Of juist een schuifdeurkast? In onze kastenshowroom zijn alle varianten beschikbaar.

Eerst kasten bekijken, dan kopen

Natuurlijk wilt u goed weten wat voor inloopkast of slaapkamerkast u in huis haalt. Daarom raden wij u zeker aan om eens een kijkje te nemen in onze ruime kastenshowroom. Hier kunt u gericht de kasten bekijken en wellicht nog beslissen of u een schuifdeurkast of juist een draaideurkast wenst. Het fijne van onze kastenshowroom is dat er ervaren medewerkers aanwezig zijn die u van professioneel advies kunnen voorzien. Zij adviseren u door te kijken naar uw wensen, maar ook naar uw budget. Wellicht vindt u uw kasten op onze speciale budgetafdeling. Wij bieden namelijk een oplossing voor iedere portemonnee. Natuurlijk eveneens van hoge kwaliteit. Op die manier weet u zeker dat u met de juiste kast huiswaarts gaat, waar u nog jaren van kunt genieten.

Uw kast uit onze kastenshowroom

Geen zin in een doos vol onderdelen en net een schroefje te weinig? Dat begrijpen wij. Paul Roescher is dan ook geen bouwmarkt. De kasten uit onze kastenshowroom zijn van de hoogste kwaliteit. Na passend advies van onze professionele medewerkers, kunt u ervan uitgaan dat u met de juiste complete kast huiswaarts gaat. Wanneer u uw kast zelf wilt afhalen, bent u van harte welkom in ons magazijn in Rijssen of onze megastore in Apeldoorn. Wij begrijpen dat u niet zomaar een kast meeneemt in uw eigen auto. Daarom beschikken wij over een eigen bezorgservice. Wij stemmen met u af wanneer we uw kast bezorgen. U kunt er daarbij vanuit gaan dat uw kast met de grootste zorg behandelen. Het enige wat u dus hoeft mee te nemen wanneer u onze kastenshowroom bezoekt, is uw eigen voorkeur.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"... De keuken is naar volle tevredenheid geworden. En ik raad iedereen aan, koop een keuken bij Roescher!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit