figure
Open Dag 5 maart | WorldTegelExpo

WorldTegelExpo officieel geopend!

De WorldTegelExpo is nu officieel geopend! Op dinsdag 1 maart verzorgde Maxime Verhagen als voorzitter van Bouwend Nederland de openingshandeling. Het grote publiek kon kennismaken met de WorldTegelExpo tijdens de spectaculaire Open Dag op zaterdag 5 maart. Beide speciale openingsdagen zijn zeer succesvol verlopen en vele honderden mensen hebben zich al vergaapt aan de grootste tegelshowroom ter wereld. En nu is de beurt aan u! Bekijk en bewonder nu op uw gemak de prachtige WorldTegelExpo, vraag indien gewenst om uitleg van tegelexperts én geniet van koffie met gebak in ons restaurant! Doe nieuwe ideeën op, zoals bijvoorbeeld tegels in houtlook, tegels in zeer grote formaten of ontdek als één van de eersten de allernieuwste typen tegels!

Een bezoek aan de WorldTegelExpo is:

  • Lekker rondkijken in 's werelds grootste tegelshowroom
  • Een kans om de nieuwste tegelmogelijkheden in -innovaties te bekijken
  • Genieten van een goede verzorging met koffie, thee en hapjes van onze huiskok
  • Een leuk dagje uit

Grootste tegelshowroom ter wereld geopend door Maxime Verhagen

Op dinsdag 1 maart 2016 reisde Maxime Verhagen af naar de WorldTegelExpo in Rijssen (Overijssel) om de grootste tegelshowroom ter wereld te openen. Want, een wereldprimeur die nieuwe mogelijkheden opent voor architectuur, bouw én consumenten – daar moet je als voorzitter van Bouwend Nederland bij zijn! De grootste showroom ter wereld biedt “nieuwe mogelijkheden waarmee bouwers en ontwerpers aan de slag kunnen”, aldus Maxime Verhagen. De vier verdiepingen tellende en 6000m2 grote tegelshowroom maakte indruk op Verhagen, die zijn toespraak begon met “een ‘wauw ‘ is wel op zijn plaats!”.

De voorzitter was blij dat er wat te openen vált; “Gelukkig gaat het beter in de sector, mede door renovatie, onderhoud aan woningen en verduurzaming. Maar er is nog veel te doen!” Paul Roescher zet met de WorldTegelExpo vol in op nieuwe ontwikkelingen in tegelland en luidt een nieuw tijdperk in voor architectuur, bouw én consumenten. De uniek opgezette showroom biedt plaats aan de afdeling Giga&XXL-tegels. De grote tegels op deze afdeling zijn een doorbraak in tegelland. De verschuiving naar steeds grotere tegelmaten biedt nieuwe mogelijkheden – en zorgt ervoor dat de tegel onverminderd populair blijft. Maxime Verhagen: “De enige constante factor in de bouwsector is verandering en daar moeten we op inhaken. Die verandering hebben hier vandaag gezien met de opening van de grootste tegelshowroom ter wereld!”

 

Graag tot ziens in de WorldTegelExpo!

Of u nu op zoek bent een een supergrote tegel voor uw terras, of 'gewoon' naar een kleine tegel voor die ene wand in uw woning; u bent meer dan welkom bij Paul Roescher! Het assortiment is enorm en de prijzen zijn lager dan waar ook!

Woont u dichterbij onze vestiging in Apeldoorn? Daar vindt u een grote afdeling Wand&Vloertegels met meer dan 5000 tegels in het assortiment! Op deze pagina vindt u meer informatie over de tegelshowroom in Apeldoorn.

De koffie staat voor u klaar!

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu begrijpen we waarom het ondanks de crisis toch altijd zo druk is bij jullie! Nogmaals dank!”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit