figure

Gezellige Oudejaarsmarkt met Vlammende Oudejaarsacties

Een heerlijk dagje shoppen tijdens de kerstvakantie in de mooiste showroom van Nederland. Dat klinkt goed, nietwaar? Dit kon tijdens de gezellige Oudejaarsbeurs bij Paul Roescher in Rijssen en Apeldoorn! Van 27 t/m 31 december stonden de winkels bol van de Vlammende Oudejaarsacties, demonstraties van fabrikanten, bakworkshops én zelfs een Oudejaarsmarkt! Het was eind 2016 zelfs zó druk, dat onze adviseurs helaas niet iedere geïnteresseerde konden helpen met advies.

Bezoek ons tijdens uw vakantie!

De keuken, de badkamer, de vloeren in de verschillende ruimtes, tegels op de wanden en kasten in de slaapkamers; het kopen van een nieuw huis is vaak het begin van een intensieve zoektocht. Speciaal voor wie op zoek is naar inspiratie, voorbeelden en advies organiseert Paul Roescher de Oudejaarsbeurs tijdens de kerstvakantie. De twee Megastores staan dan bol van de vele demonstraties van nieuwe producten, snufjes en acties.

Wilt u tijdens uw bezoek direct geadviseerd worden?
Dan verzoeken wij u om een afspraak te maken met één van onze adviseurs!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

78% beveelt Paul Roescher aan!

Wij waren wat huiverig voor beeldbellen, maar dankzij een geduldige verkoper (Leen) is het heel goed verlopen en kan onze verbouwing verder. Paul Roescher heeft het voor elkaar tijdens de lockdown!

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit