figure

Rookafvoeren

Staat u op het punt om een rookafvoer voor uw houtkachel aan te schaffen? Dan bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. In onze showroom vindt u een ruim assortiment houtkachels met bijpassende rookafvoeren. Alle rookafvoeren voldoen met betrekking tot veiligheid aan de meest recente wet- en regelgeving.

Maak een afspraak

Houtkachel met rookafvoer Paul Roescher

Houtkachel met rookafvoer Paul Roescher

Ruime keuze rookafvoeren

Een houtkachel is erg gezellig! Echter de rook moet op een veilige manier worden afgevoerd. Daarom wordt er alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige kwaliteit rookafvoeren. De rookkanalen van Paul Roescher zijn voorzien van CE keurmerk en voldoen aan de strengste eisen. Deze kwaliteit staat dus weer garant voor uw veiligheid! Veiligheid boven alles is ons devies! De rookafvoeren zijn geïsoleerd met een hoogwaardige isolatie en getest bij extreme warmtes. Per situatie bekijken we graag wat de beste keus is voor uw houtkachel. Bij Paul Roescher heeft u een ruime keuze uit enkelwandige-, dubbelwandige- en dikwandige rookafvoeren.

Kachel met rookafvoer Paul Roescher

Vrijblijvend advies over rookafvoeren

Bij Paul Roescher voorzien wij u van alle nodige informatie. Onze haardenadviseurs weten precies welke rookafvoer u nodig heeft en voorzien u van deskundig advies. Maak gerust een afspraak in één van onze Megastores!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"Voor de keuze van het bedrijf zijn we na onderzoek naar alle tevredenheid bij Paul Roescher geslaagd.”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit