figure
Schouwen

Schouwen

De prachtige haard omgeven door een mooie en smaakvolle schouw - het is een blikvanger in een interieur! De sfeer en gezelligheid die een schouw toevoegt aan het interieur is ongeëvenaard. Paul Roescher is dé specialist op het gebied van schouwen, met zeer veel voorbeelden in allerlei soorten, maten en stijlen opgesteld in de showroom. Grote kans dus dat u bij Paul Roescher uw droomschouw in levende lijve kunt aanschouwen!

Schouwen in alle soorten en maten

Schouwen worden vaak vervaardigd uit marmer of kalksteen. De schouwen die uit de steengroeven van Spanje en Frankrijk komen, worden gemaakt in ieder denkbaar formaat en nagenoeg elk steensoort.

Stel uw eigen unieke schouw samen

U stelt uw schouw samen aan de hand van monsterborden met een selectie monsters van de meest gebruikte en best toepasbare steensoorten. Deze monsters geven u een globale indruk van kleur, structuur en tekening van het materiaal. Alleen al het feit dat nergens ter wereld twee identieke stukken natuurstenen bestaan, maakt iedere schouw volstrekt uniek.

Vind de schouw van uw dromen bij Paul Roescher

Samen met de adviseurs, specialistische leveranciers en u als klant wordt uw schouw naar uw wens gefabriceerd. De talloze modellen die in onze showroom geven slechts een overzicht van onze mogelijkheden en  helpen u om de schouw van uw dromen te realiseren. Uw eigen ontwerp, of dat van uw architect, kunnen wij in de gewenste steensoort uitvoeren. Hierbij houden Paul Roeschers haardenexperts vanzelfsprekend rekening met de afmetingen en technische eisen van de door u gekozen haard.

Kom sfeerproeven in de grootste schouwenshowroom van Nederland of maak een afspraak met onze specialist en vind de schouw van uw dromen!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"Bij Paul Roescher blijven ze op elk moment aandacht geven. Dus ook na het tekenen van het contract, na de betaling."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit