figure

Sfeerhaarden: niet meer van echt te onderscheiden

De tijd staat niet stil en dat weten we als geen ander bij Paul Roescher. De sfeerhaarden van Paul Roescher zijn namelijk niet van echte haarden te onderscheiden en zijn daarmee een echte eyecatcher in uw interieur. Innovatieve technieken zorgen ervoor dat het vuurbeeld niet van echt meer te onderscheiden is. Zelfs niet van dichtbij! De sfeerhaard op elektriciteit of gas is hip and happening! Het aansluiten en monteren is makkelijk. Daarnaast is de haard ook eenvoudig te verplaatsen en verhuizen. De moderne sfeerhaard valt bij steeds meer mensen in de smaak en is daardoor in meer en meer huiskamers terug te vinden.

Achter de houtblokken is een scherm aanwezig, waar met lampen en waterdampen een vuur wordt nagebootst. Ook ledlampen hebben hierin een grote bijdrage. Veel sfeerhaarden zijn voorzien van een afvoerpijp, wat de "echtheids"-factor van de haard versterkt.

Verbruik sfeerhaarden

Ook trendy ontwerpers voegen de sfeerhaard toe aan hun collectie, hierdoor wordt het assortiment jaarlijks groter en breder. De sfeerhaarden worden door de jaren heen ook steeds zuiniger én goedkoper! Hoeveel een sfeerhaard dan precies gebruikt? Een gemiddelde sfeerhaard heeft een verbruikt van zo’n 50 watt per uur, evenveel als een gloeilamp! Heeft u een sfeerhaard met warmtestand, dan zal het verbruik uiteraard toenemen. Let wel: een sfeerhaard verspreidt nooit genoeg warmte om een hele huiskamer op te warmen.

Gashaard van Paul Roescher


Afvoerloze gashaard

De afvoerloze gashaard is een haard waar u geen omkijken naar heeft. Deze heeft geen rookkanaal en ook geen stopcontact nodig. Een beveiligingssysteem zorgt ervoor dat het vuur automatisch wordt uitgeschakeld zodra het zuurstofniveau onder een bepaald niveau zakt. 

Tegenwoordig zijn sfeerhaarden niet meer van kunstwerken te onderscheiden

sfeerhaard Paul Roescher

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"Trotse bezitters van een geweldige badkamer, hartelijke groet Rene en Thea Aarninkhof uit Hengelo"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit