figure
Slaapkamerkasten

Slaapkamerkasten

Wat is het heerlijk om veel opbergruimte te hebben in de slaapkamer! U zult al snel ontdekken dat de mogelijkheden om dit te bereiken enorm zijn, wanneer u de afdeling slaapkamerkasten bij Paul Roescher bezoekt. Uiteraard zijn deze kasten niet gebonden aan de slaapkamer - ze zijn een verrijking voor iedere denkbare ruimte!

Soorten slaapkamerkasten

In de showroom ziet u veel voorbeelden van inloopkasten, schuifdeurkasten en draaideurkasten in allerlei kleuren, stijlen en maten. Ook een open kledingkast behoort tot de mogelijkheden, het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. Voor ieder budget is de optimale oplossing voorhanden. Heeft u speciale afmetingen nodig, of heeft u speciale wensen voor de inrichting van de kast? Maak een afspraak met onze kastenspecialist; hij bespreekt en ontwerpt graag de kast van uw dromen!

Besparen op uw slaapkamerkast dankzij Combi-voordeel!

Bijkomend voordeel: koopt u de kast in combinatie met een keuken, dan ontvangt u 10% voordeel op de kasten. Hoe dit werkt, leest u op onze pagina over het Combi-voordeel!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

84% beveelt Paul Roescher aan!

“Gezellig verkoopteam, fantastisch geholpen met goed advies en een perfecte prijs / kwaliteit verhouding."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit