figure
Slaapkamerkasten

Slaapkamerkasten

Wat is het heerlijk om veel opbergruimte te hebben in de slaapkamer! U zult al snel ontdekken dat de mogelijkheden om dit te bereiken enorm zijn, wanneer u de afdeling slaapkamerkasten bij Paul Roescher bezoekt. Uiteraard zijn deze kasten niet gebonden aan de slaapkamer - ze zijn een verrijking voor iedere denkbare ruimte!

Soorten slaapkamerkasten

In de showroom ziet u veel voorbeelden van inloopkasten, schuifdeurkasten en draaideurkasten in allerlei kleuren, stijlen en maten. Ook een open kledingkast behoort tot de mogelijkheden, het is maar net waar u de voorkeur aan geeft. Voor ieder budget is de optimale oplossing voorhanden. Heeft u speciale afmetingen nodig, of heeft u speciale wensen voor de inrichting van de kast? Maak een afspraak met onze kastenspecialist; hij bespreekt en ontwerpt graag de kast van uw dromen!

Besparen op uw slaapkamerkast dankzij Combi-voordeel!

Bijkomend voordeel: koopt u de kast in combinatie met een keuken, dan ontvangt u 10% voordeel op de kasten. Hoe dit werkt, leest u op onze pagina over het Combi-voordeel!

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

"We genieten van onze keuken en zullen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken zeker adviseren om bij jullie te gaan kijken."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit