figure
Slaapkamerkasten

Slaapkamerkasten

Actuele aanbiedingen >

Opbergruimte, daarvan heeft u nooit teveel en voor de mooiste slaapkamerkasten, precies op maat gemaakt en ingericht, bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. Onze interieurexperts bekijken graag de mogelijkheden met u en zorgen ervoor dat u uiteindelijk de kast van uw dromen in huis heeft. U kunt bij ons terecht voor schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten, precies op maat, van de hoogste kwaliteit en voor de scherpste prijs. Kom eens lang om de mogelijkheden te bespreken met een van onze experts, of laat u inspireren in onze showroom in Rijssen of Apeldoorn.

Bezoek onze showroom

Uw slaapkamerkast volledig op maat

Een kast van Paul Roescher betekent een kast die precies voldoet aan uw wensen en eisen. Het kan natuurlijk zijn dat u die slaapkamerkast al kant-en-klaar in onze showroom vindt, maar u kunt er ook voor kiezen uw schuifdeur-, draaideur- of inloopkast volledig op maat te laten tekenen en realiseren door onze kastenexperts. De mogelijkheden zijn eindeloos. En dat begint al bij de buitenkant. Zo kunt u uit allerlei materialen, kleuren en afwerkingen kiezen voor de deuren en zijkanten van uw kast. Ga bijvoorbeeld voor een extra luxe afwerking met hardhout en glas voor een prachtige uitstraling in uw slaapkamer. Maar ook aan de binnenkant kunt u uw slaapkamerkast precies zo indelen zoals u wilt. U kunt er bijvoorbeeld ruimte maken voor een appart schoenenrek, dassenrek en een perfecte ophangoplossing voor uw blousen, jurken en pakken. Tevens kunnen er lampen in de kast ingebouwd worden, zodat u uw outfit altijd goed kan zien. Dat maakt de keuze wel zo gemakkelijk! 

Slaapkamerkast van Paul Roescher

Draaideurkasten, schuifdeurkasten en inloopkasten

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe slaapkamerkast is de eerste keuze die u moet maken welk model u het handigst of het mooist vindt. Gaat u voor een echte klassieker? De draaideurkast is een ideale kledingkast in uw slaapkamer, en daardoor al jaren een bestseller onder de kleerkasten. Liever een geruisloos model, dat minder ruimte inneemt bij het openen van de kastdeuren? Ga dan voor een van onze schuifdeurkasten, of laat er een op maat tekenen door een van onze kastenexperts. De ultieme woondroom van velen is een echte inloopkast: een kast waar u in kan lopen en alle opbergruimte heeft. Ook voor de inrichting van een inloopkast als kledingkast kunt u bij Paul Roescher terecht.

Schuifdeurkast

 

Slaapkamerkast

Hout met spiegel?

Een kast in een warme houtuitvoering of juist afgewerkt met industriële stalen deuren? En wenst u een spiegel op de deur of zijn schuifdeuren met een volledig spiegeloppervlak uw ideaal? Wanneer het op de uitvoering van uw slaapkamerkast aankomt, kunt u alle kanten op. U bepaalt zelf hoe uw kast er precies uit komt te zien. Wij adviseren u daar graag bij. Wat past er het best in de betreffende kamer en is er ruimte voor wat u allemaal in gedachten heeft? Kunnen we ervoor zorgen dat de kast in dezelfde stijl is als bijvoorbeeld u nachtkastje of de dressoirs in uw slaapkamer? Samen met u zorgen we ervoor dat u uiteindelijk de kast van uw dromen in huis heeft, die precies past in uw interieur.

Kastinrichting die past

Ook op het gebied van de kastinrichting zijn de mogelijkheden bij Paul Roescher haast eindeloos. Onze adviseurs laten u graag zien hoe u de ruimte in uw kast het best benut. Is het bijvoorbeeld handig om vooral gebruik te maken van een plankensysteem, of heeft u veel kreukgevoelige kleding die u het liefst ophangt aan een stevige kledingroede? U bepaalt! Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • broekhangers
  • draadmanden voor bijvoorbeeld sokken
  • ruime lades
  • een schoenenrek

En dat is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden die Paul Roescher u te bieden heeft. Samen met onze adviseur bekijkt u aan welke eisen uw nieuwe slaapkamerkast moet voldoen, en hoe u graag wil dat deze eruit komt te zien. Wij ontwerpen vervolgens de kast van uw dromen!

slaapkamerkast van Paul Roescher

Online afspraak maken voor de slaapkamerkast van uw dromen

Bij Paul Roescher vindt u ongetwijfeld de ideale kledingkast voor in uw slaapkamer. Of u nu het liefst een draaideur-, schuifdeur of inloopkast wil: wij maken uw kast precies voor u op maat, zodat de slaapkamerkast precies past bij uw wensen, eisen en interieur. Voor elke ruimte weten onze kastenexperts de juiste oplossing te realiseren. Maak gauw online een afspraak om de mogelijkheden met een adviseur te bespreken, of laat u inspireren in een van onze showrooms, in Rijssen of Apeldoorn.

 

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

"Trotse bezitters van een geweldige badkamer, hartelijke groet Rene en Thea Aarninkhof uit Hengelo"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit