figure
Tegelgroothandel

De Tegelgroothandel van NL!

 

Wij weten als geen ander wat u nodig heeft. 

 

Wie zijn wij?

Bij de tegelgroothandel van Paul Roescher gaan we voor een sterk en fris assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Paul Roescher bewijst altijd weer dat de mooiste tegels niet duur hoeven te zijn. Met onze 50+ enthousiaste medewerkers (ont)zorgen we elke dag weer onze vaste relaties. Zo bieden wij onze klant wat ze nodig hebben. Net dat stapje extra zit in ons DNA.

Zo kenmerkt onze groothandel zich:

  • Een zeer krachtig voorraad assortiment die rond de 300 verschillende tegelitems telt.
  • Zeer scherpe prijzen.
  • Razendsnelle leveringen met eigen logistiek door de hele Benelux.
  • Meer dan 50 jaar een begrip in de tegelwereld.
  • Snelle opvolging van mode trends (U bent altijd de eerste).
  • Persoonlijke service door onze deskmedewerkers.
  • Grote voorraden en de beste beschikbaarheid van NL (nee verkoop is geen optie).
  • Distributie en overslag voor uitgestelde leveringen en extra leverzekerheid.
  • XXL Tegelshowroom 6000m2 voor het bepalen van uw collectie of het verwijzen van klanten.

 

Door onze adequate werkwijze en betrouwbare levering is Paul Roescher een begrip in de tegelwereld. Wij zijn niet voor niets al meer als 50 jaar de tegelgroothandel in Nederland.

 

Wat kunnen wij u bieden?

Een prachtig, krachtig en stijlvol tegel assortiment. Onze inkoopafdeling is altijd op zoek naar de betaalbare parel. Daarom kun je bij de groothandel van Paul Roescher rekenen op een uitgebreid assortiment A-kwaliteit tegels met razendsnelle levering en de persoonlijke snelle service van al onze desk medewerkers. Tevens verzorgen wij ook het complete pakket zoals aanverwante artikelen. Denk hierbij aan lijm, voeg en overige verwerkingsmaterialen. Zo kunnen wij de klant volledig ontzorgen met onze dropshipping.

 

Data

Al onze tegels staan in een importbestand met uitgebreide productspecificaties. Heeft u speciale wensen? Wij kunnen deze op maat voor u aanleveren.  Wij ondersteunen dropshipping van A tot Z en met al onze voorraad tegels bieden wij een GRATIS Sample service desgewenst in een eigen layout wat bij uw bedrijf past. Normaliter geldt op werkdagen voor 12.00 besteld volgende werkdag geleverd. Heeft u hulp nodig, dan helpen onze deskmedewerkers voor een optimaal resultaat.

 

Logistiek

Logistiek zit in ons DNA en is een fundamentele schakel in onze bedrijfsproces. Als groothandel is een optimaal ingericht logistiek- en transportsysteem van het grootste belang. Hierin zijn we een vooruitstrevende speler in de Nederlandse tegelmarkt. Voortdurend zoeken wij naar de meest efficiënte oplossingen. Van opslag tot maatwerk levering, waar en wanneer u maar wenst. Zo heeft Paul Roescher de logistiek ook zelf in eigen hand.

 

Locatie

Paul Roescher heeft magazijnen in Rijssen en Apeldoorn. Het hoofdkantoor en de afhaalbalie bevinden zich in Rijssen. 

 

DEALER WORDEN?

U bent van harte welkom in Rijssen waar we u graag een rondleiding geven om kennis te maken met de Tegelgroothandel van NL. Daarnaast denken wij graag mee in het uiteenzetten van uw tegelprogramma voor het allerbeste resultaat. De groothandel van Paul Roescher bestaat niet voor niets al meer dan 50 jaar. Ervaar onze expertise en laat u verrassen door ons aanbod.


Mail naar: ajschalij@paulroescher.nl

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Voor een nieuwe keuken zijn we naar Apeldoorn afgereisd. Bij Paul Roescher werden we goed geadviseerd en vonden we wat we zochten."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit