figure
TOPKWALITEIT keukens

TOPKWALITEIT keukens

Ongekende mogelijkheden, keukens in alle stijlen en uitvoeringen en een enorme keuze aan apparatuur: dit is de afdeling TOPKWALITEIT keukens van Paul Roescher! Op deze afdeling vindt u keukens in de prijscategorie van € 4.000,- tot circa € 20.000,-. Het verschil tussen andere keukenzaken en een Paul Roescher TOPKWALITEIT keuken? Bij Paul Roescher krijgt u méér keuken van een hogere kwaliteit voor een lagere prijs!

Maak een afspraak

De grootste keus

Op de afdeling TOPKWALITEIT keukens hebt u vrije keus. Waaruit u zou kunnen kiezen? Een kleine opsomming: 

  • Fabrikanten: voor de TOPKWALITEIT afdeling werkt Paul Roescher samen met een groot aantal Europese keukenfabrikanten. Daardoor is iedere denkbare keukenstijl leverbaar bij Paul Roescher! Een overzicht van de keuze vindt u in het Collectiecentrum.
  • Werkbladen: gaat u voor een betrouwbaar kunststof werkblad, of kiest u toch een natuurstenen werkblad? In het Collectiecentrum vindt u een enorme keuze: composieten werkbladen, keramieken werkbladen, volkern werkbladen, granieten werkbladen, HPL werkbladen, en ga zo maar door. Heeft u een speciale wens qua werkblad? Laat het ons weten!
  • Apparatuur: niet alleen vindt u in al die keukenopstellingen zeer veel voorbeelden van de modernste keukenapparatuur, bij Paul Roescher wordt het zelfs gedemonstreerd! In het Kookcentrum test en demonstreert onze huiskok allerlei keukenapparaten.

topkwaliteit keukens van Paul Roescher

Lager in prijs dan waar ook

Het geheim achter onze prijzen: groot inkopen van goede kwaliteit en een geoliede organisatie. Bij Paul Roescher weet u zeker dat u het laagst uit bent qua prijs! Het is een lekker gevoel: bij Paul Roescher is er geen getouwtrek over kortingen, u ontvangt direct de laagste prijs! Zo weet u gewoon waar u aan toe bent!

Spreekt dit u aan? U bent van harte welkom in onze showrooms! Kom gezellig langs of maak voor een adviesgesprek een afspraak met één van onze keukenexperts! 

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >