figure
Paul Roescher Megastores

Missie en visie

Iedereen verdient een fijne plek om te wonen. Een keuken die aansluit op al je wensen. Een badkamer waarin je echt tot rust komt. En een stijl die past bij wie jij bent ... een huis waar jij je echt thuis voelt.

 

Een huis waar u zich echt thuis voelt
Bij Paul Roescher vind je alles onder één dak om van jouw huis jouw thuis te maken. Keukens, bijkeukens, badkamers, tegels, vloeren en kasten. Van grote plannen en kleine details tot aan een complete make-over van uw huis, u regelt het tijdens één bezoek aan Paul Roescher. Hier kies u voor gegarandeerd hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar ook. En door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voel je meteen dat het goed zit. En dat gevoel, dat neemt u mee naar huis. U voelt zich thuis bij Paul Roescher.

Wat ons uniek maakt
Wij willen bij Paul Roescher graag iedereen laten genieten van een mooi thuis. En om van dat thuis te kunnen genieten hebben wij het meeste in huis. Niet alleen letterlijk met onze grootste megastore onestop-shop, maar de unieke mix van onze klantbeleving, kwaliteit en prijsstelling is ongeëvenaard.

 Meer over werken bij Paul Roescher