figure
Paul Roescher Megastores

Over ons

Paul Roescher is onbetwist de grootste aanbieder van keukens, badkamers, vloeren en kasten. Met twee megastores in Apeldoorn en Rijssen, enthousiaste collega's en geweldige klanten weten we ieder jaar weer flink te groeien. Komt u ook bij ons werken?

 

De Roescher-medewerk(st)er

Binnen Paul Roescher gaan we voor het winnende ontwerp met een eerlijke prijs en degelijke kwaliteit. Onze medewerkers doen dat binnen elk deel van de organisatie van de verkoop tot de montage en van het orderbureau tot de aftersales. Zij hebben aandacht voor de klant, ontwikkelen hun talenten waardoor zij vakman/ vakvrouw zijn, ze zijn gedreven om het beste resultaat te behalen en zijn loyaal naar elkaar en de organisatie.

Het grote verschil van Paul Roescher zit in het 'hoe'

Wij willen bij Paul Roescher graag iedereen laten genieten van een mooi thuis. En om van dat thuis te kunnen genieten hebben wij het meeste in huis. Niet alleen letterlijk met onze grootste megastore one-stop-shop, maar de unieke mix van onze klantbeleving, kwaliteit en prijsstelling is ongeevenaard.

Wilt u meer weten van ons unieke concept? Download het magazine over het succes van Paul Roescher.

Magazine downloaden

 

Zo zijn we ontstaan


Balans tussen werk en privé

Natuurlijk kan het contact met de klant best wel eens uitlopen, maar eenmaal klaar, dan ben je ook klaar en is de rest voor de volgende werkdag. Geen stress met bereikbaar blijven en mailverkeer wat maar door blijft gaan! In deze tijd waarin 20% van de dertigers psychische klachten heeft over werkdruk en het aantal prikkels dat verwerkt moet worden, heeft Paul Roescher gekozen voor heldere scheiding tussen werk en privé.

Hiermee lopen wij nu al weer voorop in toekomstproof personeelsbeleid. De mens is nu eenmaal geen machine. Hard werken is heus gezond, maar thuis moet de accu aan de lader en moet tijd worden gemaakt voor andere dingen om energie uit te halen. Dit hoort bij een gezond evenwicht, dat nodig is om de volgende dag weer fris en fruitig te kunnen starten.

Meer over werken bij Paul Roescher

   

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

82% beveelt Paul Roescher aan!

“Na een aantal keukenspecialisten bezocht te hebben, kwamen wij binnen bij Paul Roescher. Er hing direct een andere sfeer."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit