figure

Werken bij Paul Roescher

Paul Roescher is onbetwist de grootste aanbieder van keukens, badkamers, vloeren, haarden en kasten. Met twee megastores in Apeldoorn en Rijssen, enthousiaste collega's en geweldige klanten weten we ieder jaar weer flink te groeien. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar nieuw talent en misschien wel naar jou.

Openstaande vacatures

Hoofd Orderbureau >

Orderverwerker >

Koetsier (chauffeur code 95) >

Servicemonteur >

(Leerling) Keukenmonteur >

Secretaresse Apeldoorn >

 

Wil je verkoper worden: wij zijn altijd op zoek naar talent

Badkamerverkoper Apeldoorn >

Badkamerverkoper Rijssen >

Keukenadviseur Apeldoorn >

Keukenadviseur Rijssen >

Parket- en schuifkastenadviseur >

Tegeladviseur Rijssen >

 

Over Paul Roescher
Paul Roescher heeft twee megastores met in totaal ca. 17.500 m2 showroom. Hierin wordt een ongekend groot kwaliteitsassortiment in keukens, badkamers, tegels, parket- en laminaatvloeren, haarden en schuifkasten, op beursachtige wijze gepresenteerd. Voor alle producten geldt het 'Lager in prijs dan waar ook'-principe. De totale distributie en logistiek heeft Paul Roescher in eigen hand. Alle gespecialiseerde afdelingen werken zelfstandig aan het maken van tevreden klanten.

De Roescher-medewerk(st)er
Roescher-medewerk(st)ers worden door klanten herkend aan hun vakbekwaamheid en klantgerichtheid. In tegenstelling tot branchegenoten kennen wij een evenwichtige leeftijdssamenstelling van het team. De vakmensen binnen Roescher krijgen alle ruimte om professional te worden als persoon in communicatie en als vakspecialist. Een keukenexpert verkoopt alleen keukens en een badkamerverkoper krijgt alle ruimte om zich alleen in sanitair te specialiseren. Voor de verkoop van tegels leidt Roescher zijn eigen tegellogen op die werkelijk alles weten van keramiek. De verkopers van Roescher worden door klanten positief onderscheiden om hun fraaie ontwerpen.

 

Kernwaarden

Vakkennis, gedrevenheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke kernwaarden in het functioneren binnen de organisatie.

 

Familiebedrijf

Doordat Paul Roescher een familiebedrijf is, dat al sinds 1971 actief is, zijn we een ervaren organisatie met een meer betrokken managementteam en enthousiastere medewerkers dan welk bedrijf in onze branche ook! Het fijne is dat de menselijke maat nog gewoon telt. Natuurlijk werken we als team elke dag hard om de gunst van onze klanten, maar het mooie is dat we ook van ophouden weten. Je hebt op zondag en maandag altijd vrij en hoeft maar 1 koopavond per week te werken. Dat is best uniek te noemen in de retail.

 

Perfecte balans gezin en werk

Natuurlijk kan het contact met de klant best wel eens uitlopen, maar eenmaal klaar, dan ben je ook klaar en is de rest voor de volgende werkdag. Geen stress met bereikbaar blijven en mailverkeer wat maar door blijft gaan! In deze tijd waarin 20% van de dertigers psychische klachten heeft over werkdruk en het aantal prikkels dat verwerkt moet worden, heeft Paul Roescher gekozen voor heldere scheiding tussen werk en privé. Hiermee lopen wij nu al weer voorop in toekomstproof personeelsbeleid. De mens is nu eenmaal geen machine. Hard werken is heus gezond, maar thuis moet de accu aan de lader en moet tijd worden gemaakt voor andere dingen om energie uit te halen. Dit hoort bij een gezond evenwicht, dat nodig is om de volgende dag weer fris en fruitig te kunnen starten.


Al ruim een halve eeuw een sterke positie

Al meer dan een halve eeuw hebben wij een sterke positie in Nederland opgebouwd. Van keukenwinkel tot een ongeëvenaard totaalconcept van keuken, bad, vloer, haard, tafel/stoel en schuifkasten. Door altijd eigen keuzes te maken hebben we landelijk een grote fanclub van duizenden klanten op weten te bouwen. Deze klanten komen van Zeeland tot Groningen naar Roescher om het nuchtere, solide en gastvrije Twentse ver- en onthaal.

Totaalconcept - Combi-voordeel

Waar in Nederland kan je in 1 dag een keuken, badkamer, haard en vloer kopen volledig op eigen wensen samengesteld? Juist! Alleen bij Paul Roescher!

Het Roescher totaalconcept is gebaseerd op de gedachte dat tijd schaarser is dan geld. In de maatschappij van nu met 2 werkende partners, kinderen die naar muziekles, sport en club moeten is tijd zeer schaars. Dan wil je naar een adres rijden waar alles onder 1 dak te vinden is. Niet alleen de keuze, want sinds internet kunnen we overal alles krijgen. Maar ook het vakmanschap van experts die mij haarfijn kunnen vertellen waarom ik het een of het ander zou moeten kiezen. Dat totaalconcept is Paul Roescher.

Maar daar komt nog wat moois bij. Hoe meer een klant koopt, hoe voordeliger het wordt. Doordat we toch rijden, is elke vervolgorder voordeliger omdat wij en de klant besparen op logistiek. Dat is ook nog eens duurzaam!

 

Toekomstbestendig

We hebben, dankzij onze medewerkers een geweldige serviceorganisatie. Alle logistiek en distributie gebeurt door eigen mensen in ons eigen logistieke centrum in Rijssen. Daar werken we met de nieuwste technieken en zijn we uitgerust met de beste hulpmiddelen. Je ziet Paul Roescher dan ook goed presteren op onafhankelijke websites als klantenvertellen.nl met meer dan 80% van de klanten die Paul Roescher aanbeveelt.

Door onze jarenlange opbouw van tevreden klanten, zijn we een kerngezond bedrijf. We beschikken over voldoende financiële middelen om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen. Voor onze klanten heeft dit als voordeel dat zij kopen zonder aanbetaling. De deal die je als verkoper maakt, wordt op vertrouwen in de klant, zonder een euro gezien te hebben, volledig tot op de millimeter voorgefabriceerd. Pas bij levering betaalt de klant aan onze chauffeurs.

 


Bij Paul Roescher word je succesvoller dan elders. Logisch toch?!

Omdat onze verkopers beschikken over Europa’s grootste en de mooiste showrooms hebben we een breder assortiment dan waar dan ook: van instap tot zeer luxe. Hierdoor is ons verkoopteam veel succesvoller en daadkrachtigerdan waar dan ook. Je kan immers voor elke klant bieden wat er gewenst is? Wil de klant een goedkope keuken voor een zomerhuis? Met de budgetline-keuken vanaf 1.500 euro biedt Roescher Duitse kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs. De kasten komen in elkaar gezet aan!

De meer ervaren verkopers groeien door naar het SupreMatie-keukenniveau van 20 duizend plus. Deze afdeling levert interieurbouw keukens in hout of lakwerk en hier kan werkelijk alles! In de SupreMatie-toonzaal zijn natuurlijk alle nieuwste gadgets te koop voor draadloos telefoonladen, een ingebouwde geluidsinstallatie, gekoeld en kokend water of zelfs een ingebouwde stofzuiger in de keuken.

 

Transparant verkopen

Elders is verkopen vaak prijzen vragen wat de gek er voor geeft. Bij veel keukenzaken vraagt men eerst 40.000 euro voor de keuken. Wanneer de klant een moeilijk gezicht trekt, kan het voor 20.000. Wanneer men om korting vraagt, kan het voor 17.000 en bij de buitendeur kan de montage nog gratis.

Bij Roescher is alles anders... Als verkoper geef je bij Roescher altijd en direct de scherpste prijs! Dus geen korting en gratis cadeau’s. Roescher houdt niet van sigaren uit eigen doos. Klanten waarderen dit enorm. En als verkoper geniet je van de reacties van de klant wanneer de prijs voor de zoveelste keer zo meevalt.

Bij Roescher krijgt een klant altijd een eerlijk, betrouwbaar en betrokken verhaal. Inclusief de nadelen van een gekozen product. Wij oogsten met deze aanpak dagelijks complimenten voor deze duidelijkheid. Vandaar dat Paul Roescher al meer dan 45 jaar de naam heeft opgebouwd van onkreukbaar en betrouwbaar.

 

Duurzaam & verantwoord ondernemen

Zo uniek als Paul Roescher is, zo uniek is ook het bedrijf. Paul Roescher durft te experimenteren, maar blijft trouw aan haar principes. We hebben een geheel eigen kijk op hoe een woonwinkel zou moeten zijn. Maar óók een geheel eigen kijk op duurzaamheid. Uiteraard beschikken onze megastores over voldoende laadpalen voor elektrische auto's en fietsen en liggen de daken vol met zonnepanelen.

Voor Paul Roescher is 'duurzaam en verantwoord ondernemen' (DVO) een onlosmakelijk deel van ondernemen. We zien het als onze verantwoordelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan een duurzame leefomgeving en de impact van ons ondernemen op het milieu zoveel mogelijk te beperken.

Voor ons duurzaam en verantwoord ondernemen maken we gebruik van de speerpunten waarmee we de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Enkele concrete speerpunten zijn:

 

Milieubewust afvalbeleid

Al het afval van Paul Roescher wordt gescheiden tussen papier, hout, metaal, kunststof en overig afval. Zo mogelijk worden afvalstukken hergebruikt en de op deze wijze krijgen de meeste afvalstoffen een tweede leven in een ander product of dienst.

 

Wagenpark

Voor het wagenpark kiest Paul Roescher het liefst voor groengas hetwelk niet alleen in de A-label klasse valt, maar ook de minste CO2-uitstoot kent. Per 2012 zet de afdeling wagenparkbeheer sterk in op alternatieve brandstoffen waarbij het nieuwe groengas het hoogste scoort. Hierbij wordt gas uit mest gewonnen en vervolgens per pijpleiding naar de tankstations getransporteerd. Een enorm voordeel wat ook een hoop tankauto’s van de weg houdt. 

 

Zuinige verlichting

De door Paul Roescher toegepaste LED-verlichting toont niet alleen het vooruitstrevende karakter van Paul Roescher. Het geeft ook aan dat er sterk gelet wordt op verbruik van energie. U werkt niet alleen in een showroom die up-to-date is, u spaart tevens het milieu.

 

Verpakkingen

Verpakking wordt in het dagelijks leven vooral toegepast om producten onbeschadigd van A naar B te vervoeren. Door testen te doen in de logistiek en transport van producten kwamen onze statistici tot de opvallende conclusie dat bij diverse producten er een hoger percentage onbeschadigd overkwam bij de onverpakte producten dan bij de producten die verpakt waren.

Een bekend voorbeeld is een nieuw toilet, waar deze testen zeer hoge percentageverschillen lieten zien. Onverpakte items komen daar vaker onbeschadigd aan dan een toilet in een doos.

Deze testen hebben ertoe geleid dat lang niet voor alle producten dure en milieubelastende verpakking toegepast hoeft te worden. 

 

Vooruitgang in zuinige apparatuur begint bij Paul Roescher!

Roescher is zich bewust van de gevolgen voor omgeving en milieu. De grootste bijdrage die Paul Roescher kan leveren is het aanbieden van zuinige apparatuur.

Samen met onder andere de topmerken AEG, Bosch en Kuppersbusch wordt er gewerkt aan hoogstandjes in zuinige huishoudelijke apparaten. Een vaatwasser die op standby-stand slechts 1 watt verbruik kent, een vaatwasser op warmtepomp of een koelkast die meer dan 25% zuiniger is dan uw huidige exemplaar? Vooruitgang in zuinige apparatuur begint bij Paul Roescher!

 

Bespaar het milieu 22.000 km WC-papier!

Dagelijks wordt er in Nederland 22.000 km toiletpapier door het riool gespoeld! Wilt u daar ook een einde aan maken en bovendien kiezen voor meer hygiëne? Laat u dan informeren over de aanschaf van het Roescher douchetoilet. Dit toilet reinigt met water en daarna zorgt de föhn voor een droog en goed resultaat.

 

Het trainingscentrum van Paul Roescher

Elke nieuwe medewerker ontvangt een gedegen opleiding in vakkennis en communicatie. Paul Roescher heeft een interne trainingscentrum waarin de opleider de nieuwe medewerker klaar stoomt om succesvol te zijn binnen de organisatie. Paul Roescher hanteert hierbij een lange termijn visie waarbij de doelstelling is om een samenwerking tot stand te brengen voor nu maar vooral voor in de toekomst. Dit houdt in dat door de interne trainingscentrum er ook wordt gekeken waar de medewerker goed in is, welke ambities er zijn en welke kennis hij/zij uit wil breiden om door te groeien binnen de organisatie. Kortom, een medewerker met wilskracht, enthousiasme en voldoende potentie heeft fantastische carrière mogelijkheden binnen Paul Roescher.

Om er voor te zorgen dat er succesvol gepresteerd wordt door de medewerker is het van belang dat de medewerker zich als een vis in het water voelt. Open communicatie, zich vooral richten op taken waar je goed in bent en trainingen “a la carte” zorgen voor een positieve energie van de medewerker. Hierin wordt hij/zij begeleid door de Opleider.

Indien u een carrière wilt opbouwen binnen een fantastisch en een gezond bedrijf met carrière mogelijkheden, solliciteer op een creatieve wijze naar onze vacatures.


 

Succesvol zijn is je eigen keuze!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

78% beveelt Paul Roescher aan!

"... De keuken is naar volle tevredenheid geworden. En ik raad iedereen aan, koop een keuken bij Roescher!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit