figure

Vacature: verkoper afdeling Badkamers in Rijssen

Wil jij werken in (één van) de mooiste badkamershowrooms van Nederland? Ben jij klantgericht en in staat om klanten te adviseren over een complex product? Is ontwerpen je hobby en mensen tevreden maken je passie?

Voor onze Megastore in Rijssen zijn wij op zoek naar:

  • Jonge badkamerverkopers / sanitairverkopers die het vak willen leren of;
  • Ervaren badkamerverkopers / sanitairverkopers die hun kennis willen delen.

In de Paul Roescher Megastores in Apeldoorn en Rijssen krijgt de klant het beste advies en koopt men keukens, badkamers, tegels, vloeren, haarden en kasten voor de laagste prijs. We richten ons op wat de klant wil en bieden onze producten aan in diverse prijsklassen. We zijn op zoek naar een collega die wil bijdragen aan onze hoge klanttevredenheid, geïnteresseerd is in keukendesign en het een uitdaging vindt de verkoop te laten stijgen.

Als badkamerverkoper verdiep je je in de klant en zoek je naar de match tussen klantwens en product. De Megastore van Paul Roescher biedt Europa’s grootste keus en is een werkplek waar vakmanschap en verantwoordelijkheid nemen gewaardeerd wordt. Een inspirerende showroom met badkamers uit diverse segmenten kenmerkt je werkomgeving.

Reageer!

Voel je hier wat voor? Upload je CV en motivatie hieronder of stuur deze per post naar ons adres in Rijssen t.a.v. de directie. We nodigen je uit om op een creatieve, originele manier te reageren!

Lees hier onze privacyverklaring