figure

Keukenmonteur

Paul Roescher bestaat een halve eeuw en dat kan alleen als alle schakels in de ketting kloppen: van verkoop tot service. Wij verkopen artikelen, waarmee mensen hun woongenot vergroten. Denk hierbij aan keukens, sanitair, badkamers, tegels, vloeren, haarden, schuifkasten en tafels. Velen weten ons te vinden, regelmatig in de regio, maar steeds vaker uit alle windstreken. Met 17.500m2 in twee showrooms en een grote nadruk op zowel gastvrijheid en beleving als after-sales kan dat ook niet anders.

Paul Roescher maakt steeds meer klanten tot ambassadeurs, omdat zij bij ons de perfecte mix vinden van topkwaliteit en lagere prijs. Met andere woorden: wij blijven maar groeien. Om deze aanhoudende groei van ons familiebedrijf te kunnen blijven ondersteunen zoeken wij per direct meerdere:

(LEERLING) KEUKENMONTEURS M/V

fulltime 40 uur per week

Als je interesse voor het vak hebt en graag na na een goede opleiding baangarantie wil, dan is dit jouw job! Ben je al een ervaren professional en zoek je een stabiel, kerngezond familiebedrijf? Ook dan nodigen wij jou uit om te reageren. Samen met je andere collega's ga je voor succes!

Je bent een prettig mens in de omgang, die eenvoudig contacten legt en zich begripvol, flexibel en tegelijk daadkrachtig opstelt. Je bent pas tevreden als de klant dat is en bent uit jezelf bereid om eens iets langer door te gaan om het beoogde resultaat op één dag te bereiken. Net als je collega’s werk je van dinsdag t/m zaterdag.

Je vindt het belangrijk om je afspraken goed voor te bereiden, de juiste materialen en gereedschappen bij je te hebben en voert je werkzaamheden nauwgezet en met plezier en trots voor de firma uit. Je bent netjes en verzorgd en vindt het belangrijk dat je jouw werkzaamheden nauwgezet terugmeldt aan het hoofdkantoor, zodat het voor je collega’s helder is wat je precies hebt gedaan en wat er eventueel nog openstaat.

Omdat je tijdens je montages in een busje van de zaak zult rijden, is het natuurlijk belangrijk dat je een autorijbewijs hebt of van plan bent dit te behalen. De montages concentreren zich veelal in de regio, maar omdat steeds meer Nederlanders Paul Roescher weten te vinden, zullen er ook keukenmontages in andere regio's zijn. Dit maakt je baan juist lekker afwisselend. Bovendien ontmoet je een keur aan leuke klanten en krijg je voldoende ondersteuning vanuit de organisatie.

Na jouw werkzaamheden uiten klanten vaak een online review, dus jij krijgt wat dat betreft één van de belangrijkste rollen in het hele bedrijf. Een positieve review staat of valt namelijk met jou, want wij zijn pas zo goed als ons laatste bezoek.

Je bent op zoek naar een eerste of nieuwe sprong in je carrière, of je bent juist toe aan je laatste. Wij zijn net zo geïnteresseerd in iemand van 55 als 20.

Wil jij ons mooie, gezonde en nog altijd groeiende bedrijf met ca. 50 medewerk(st)ers op een positieve wijze aanvullen met werklust, een positieve instelling en enthousiasme? Stuur dan snel je motivatiebrief en recente CV middels onderstaand formulier, of naar:

Paul Roescher
t.a.v. de directie
Plaagslagen 2
7463 PH Rijssen
info@paulroescher.nl

Lees hier onze privacyverklaring