figure

Vacature: verkoper afdeling Keukens in Apeldoorn

Wil jij werken in (één van) de mooiste keukenshowrooms van Nederland? Ben jij klantgericht en in staat om klanten te adviseren over een complex product? Is ontwerpen je hobby en mensen tevreden maken je passie?

Wegens stijgende verkopen is Paul Roescher op zoek naar:

  • Jonge verkopers die expert in keukenadvies willen worden of;
  • Ervaren keukenverkopers die graag ons team van keukenexperts willen versterken.

In onze Megastores in Apeldoorn en Rijssen krijgt de klant het beste advies en koopt men keukens, badkamers, tegels, vloeren, haarden en kasten voor de laagste prijs. We richten ons op wat de klant wil en bieden onze producten aan in diverse prijsklassen. We zijn op zoek naar een collega die wil bijdragen aan onze hoge klanttevredenheid, geïnteresseerd is in keukendesign en het een uitdaging vindt de verkoop te laten stijgen.

Als keukenexpert verdiep je je in de klant en zoek je naar de match tussen klantwens, product en ontwerp. De Megastore van Paul Roescher biedt Europa’s grootste keus en is een werkplek waar vakmanschap en verantwoordelijkheid nemen gewaardeerd wordt. 

Reageer!

Voel je hier wat voor? Upload je CV en motivatie hieronder of stuur deze per post naar ons adres in Rijssen t.a.v. de directie.  We nodigen je uit om op een creatieve, originele manier te reageren!

 

Lees hier onze privacyverklaring

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

Wij waren wat huiverig voor beeldbellen, maar dankzij een geduldige verkoper (Leen) is het heel goed verlopen en kan onze verbouwing verder. Paul Roescher heeft het voor elkaar tijdens de lockdown!

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit