figure

Koetsier

Paul Roescher bestaat volgend jaar een halve eeuw. Dat kan alleen als alle schakels in de ketting kloppen: van verkoop tot service. Wij verkopen artikelen, waarmee mensen hun woongenot vergroten. Denk hierbij aan keukens, sanitair, badkamers, tegels, vloeren, haarden, schuifkasten en tafels. Velen weten ons te vinden, regelmatig in de regio, maar steeds vaker uit alle windstreken. Met 17.500m2 in twee showrooms en een grote nadruk op zowel gastvrijheid en beleving als after-sales kan dat ook niet anders.

Bij jouw job komt veel meer kijken dan kennis en ervaring alleen. Los van de woonartikelen die je uit het magazijn haalt en bij de klant bezorgt, is het net zo belangrijk om alles schadevrij te bezorgen en op de juiste wijze aan klanten te overhandigen. Het in ontvangst nemen moet een feestje zijn. Hoe voelen zij zich? Is er sprake van “nieuwbouwstress”, is de sfeer gespannen en zo ja, hoe breek je het ijs? Hoe stel je een klant gerust? Mag deze graag praten, hoe hou je dan je hoofd bij je werk? Is deze zwijgzaam, hoe ga je daar dan mee om? Geen dag is gelijk en daarom zoeken wij iemand die specifiek over deze “radar” beschikt en méér is dan een chauffeur/magazijnier alleen. Wij zoeken een:

KOETSIER M/V

fulltime 40 uur per week

Je bent een gepassioneerde chauffeur en hebt bij voorkeur ervaring in magazijnwerk en de bezorging van woonartikelen (bijvoorbeeld meubels, keukens of sanitair). Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C(E) en bij voorkeur je chauffeurspas (in overleg). Heb je deze papieren (deels) niet, nodigen wij jou zeker ook uit tot sollicitatie. Je beschikt over voldoende technisch inzicht en bent fysiek sterk genoeg om de soms wat zwaardere artikelen van A naar B te krijgen, al dan niet met hulp van de klant of een collega. Met jouw enthousiasme, positiviteit, oplossingsgerichtheid en creativiteit komen hierbij goed van pas.

Je bent bovendien een prettig mens in de omgang, die eenvoudig contacten legt en zich begripvol, flexibel en tegelijk daadkrachtig opstelt. Je bent pas tevreden als de klant dat is en bent uit jezelf bereid om eens iets langer door te gaan om in één keer het beoogde resultaat te bereiken, mocht dat noodzakelijk zijn. Dat geeft ook een voldaan gevoel! Net als je collega’s werk je van dinsdag t/m zaterdag en hebt altijd op zon- en maandag vrij. Dit is tegenwoordig redelijk uniek in de retail. Je doorloopt een gedegen inwerktraject, waarbij je ook in korte tijd kennismaakt met iedereen van het team.

Je vindt het belangrijk om je afspraken goed voor te bereiden en na te komen. Dit houdt in dat je het vanuit jouw trots essentieel vindt om altijd de juiste artikelen/materialen bij je te hebben. Je voert hierbij jouw werkzaamheden nauwgezet en met plezier en trots voor de firma uit. Je bent netjes en verzorgd, niet alleen op jezelf, maar ook op jouw eigen “koets” (een prachtige, jonge Volvo-vrachtwagen die wij in eigen bezit hebben). Nadat jij jouw werk hebt gedaan uiten klanten vaak een online review, dus jij krijgt wat dat betreft één van de belangrijkste rollen in het hele bedrijf. Een positieve review staat of valt met jou.

Je bent op zoek naar een nieuwe sprong in je carrière, of je bent juist toe aan je laatste. Wij zijn net zo geïnteresseerd in iemand van 55 als 25, zolang je maar in het plaatje past. Vanzelfsprekend ontvang je een bij de functie passend salaris.

Wil jij ons mooie, gezonde en nog altijd groeiende bedrijf met ca. 45 medewerk(st)ers op een positieve wijze aanvullen met jouw kennis, ervaring en enthousiasme? Stuur dan snel je motivatiebrief en recente CV middels onderstaand formulier, of naar:

Paul Roescher
t.a.v. de directie
Plaagslagen 2
7463 PH Rijssen
info@paulroescher.nl

Lees hier onze privacyverklaringAfsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

80% beveelt Paul Roescher aan!

“Een keuken, badkamer, houten vloer: Paul Roescher heeft ons in alles voorzien."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit