figure

Operationeel Manager

Jij houdt graag alle ballen hoog. Zowel op procesmatig als op technisch gebied ben je niet snel tevreden. Samen met collega’s, klanten en leveranciers werken aan kwaliteit, dat geeft je energie. Zolang je agenda maar vol staat met afwisselende taken en afspraken!

Jij bent de Operationeel Manager die wij zoeken! 

Over ons

Bij Paul Roescher werken winnaars, die trots zijn op wat zij doen. Wat wil je ook met al die schitterende keukens, badkamers, vloeren, tegels, haarden en tafels? Wij helpen onze klanten al bijna 50 jaar bij het realiseren van hun woondromen en doen dat bijzonder graag.

Op KlantenVertellen.nl krijgen wij een 8,2 en daar zijn wij heel erg trots op. We gaan echter voor een 10! In iedere klacht zit informatie, waarmee het proces kan worden verbeterd.  Hier ligt een uitdaging en daarom zoeken wij een professionele leidinggevende die interne processen graag stroomlijnt en verbetert.

Over de functie

Als operationeel manager ben je een spin in het web. Intern stuur je de afdelingen: Service, logistiek, planning, magazijn en werkplaats aan en optimaliseer je de processen en de kwaliteit van onze producten. Je bent dus zichtbaar op de werkvloer en op kantoor. Voor het team van zo’n 20 fte ben je een coachende leidinggevende.

Anderzijds bouw je relaties op met klanten en leveranciers en houd je deze warm door hen te bezoeken. Jij bent de vraagbaak en aanspreekpunt voor hen en je collega’s in de operatie. Je legt direct verantwoording af aan de directie.

Wie ben jij?

 • Jij voelt je als een vis in het water in een dynamische, snel-veranderende omgeving. Ons bedrijf groeit hard en iedere dag is anders, aanpassingsvermogen is een must!
 • Jij bent een leider, geen volger. Je staat sterk in je schoenen, neemt graag het voortouw en weet hoe je een team op de werkvloer moet aansturen.
 • Jij vindt het leuk om betrokken te zijn bij alle aspecten onze operationele taken. Van de aanvraag tot aan het leveren van service na afloop van de verkoop van onze producten.
 • Bij ingewikkelde gevallen bezoek je de klant zelf en sta je de klant te woord.
 • Jij bent een ster in timemanagement en het beheren van deadlines.
 • Jij hebt een duidelijke, vernieuwende mening en bent niet bang om deze kenbaar te maken.
 • Jij snapt dat het in sommige situaties all hands on deck is. Dan steek jij je handen uit de mouwen en werk je gewoon mee!

Wat neem je mee?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een bedrijfskundige achtergrond met affiniteit voor techniek;
 • Kennis van project- en productiemanagement;
 • Skills en werkervaring als (coachend) leidinggevende.

Wat bieden wij?

Werken bij Paul Roescher betekent meebouwen aan onze dynamische en groeiende organisatie. Geen dag is hetzelfde. We zijn een hecht team en successen vieren we samen.

Jij krijgt hierin veel verantwoordelijkheid, ruimte en vrijheid. Daarbij hoort een passende beloning en de middelen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen.

We willen jou graag ons product en de organisatie leren kennen. Het volgen van producttrainingen, opleidingen of cursussen is dan ook vanzelfsprekend. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleiding.

Het betreft een fulltime functie (40 uur/week van dinsdag t/m zaterdag).

Reageren

Voel je hier wat voor? Upload je cv en motivatiebrief hieronder of stuur deze per post naar ons adres in Rijssen t.a.v. de directie. We nodigen je uit om op een creatieve, originele manier te reageren!

Lees hier onze privacyverklaring

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

75% beveelt Paul Roescher aan!

"De adviseur kwam met een idee, die beter was dan wat we zelf hadden bedacht. Dáár heb ik als klant wat aan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit