figure

Stagiair E-commerce

Paul Roescher vervult al bijna een halve eeuw vele woondromen. Het geeft veel voldoening om in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen bezoekers als gasten te zien binnenkomen en als ambassadeurs uit te zwaaien. Enige tijd na hun bestelling leveren we vanuit ons eigen distributiecentrum in Rijssen met eigen vrachtwagens de allermooiste en -beste keukens, badkamers, vloeren, tegels, haarden, schuifkasten en tafels met stoelen. En dat nog tegen de laagste prijs ook.

Online wordt steeds belangrijker, dat hoeven we jou niet te vertellen. Om met de tijd mee te blijven gaan hebben wij daarom flink in het “online filiaal” geïnvesteerd. Zo werd de afdeling E-commerce opgericht en zagen onder meer de online keukenshowroom, online badkamershowroom, e-mailmarketing en de webshop het levenslicht. De E-commerce Manager, waar jij mee samen zal werken, wil in deze snelle groei vooral operationeel ondersteund worden en daarom zoeken wij niet zomaar een

STAGIAIR E-COMMERCE
(fulltime)

Jij kent de weg in het online landschap en wil graag je kennis, vaardigheden, enthousiasme en energie in de praktijk brengen. Je rapporteert aan de E-commerce Manager.

Wat verwachten wij van jou?

  • Commerciële opleiding MBO of HBO
  • Leergierig, sociaal, accuraat, creatief, aanpakken, verantwoordelijk, initiatiefrijk, proactief
  • Passie voor “online”
  • Zeer taalvaardig in het Nederlands
  • Initiatiefrijk, zelfstartend
  • Assertief
  • Humorvol

Hoe ziet een gemiddelde dag bij Paul Roescher er voor je uit?

Afwisselend en vol positieve energie. Je verwerkt je mails en webshopbestellingen en hebt tijdens het picken van de orders een leuk contact met je collega’s op de verschillende afdelingen. De tegelafdeling vraagt of je een nieuwe tegel in de webshop wil zetten, waarna je test of alles werkt en dat doet het. Je maakte een blokje in de nieuwsbrief met deze nieuwe tegel, zodat ook abonnees hem onder de aandacht krijgen en op basis hiervan een afspraak maken. Je plaatst met toestemming een post op Facebook van een attente klant, die trots een foto van haar nieuwe badkamer naar je mailde. Je voert drie nieuwe keukens in de Online Keukenshowroom in en haalt er gelijk een paar verkochte vanaf. Dat ziet er weer fris uit. Google Analytics vertelt je dat de traffic alweer is gegroeid. Je gaat tevreden naar huis. Topdagje!

Wij eten van onze gasten

Net als je 45 collega’s geeft het je voldoening om on- en offline bezoekers te helpen op momenten dat zij naar ons toe kunnen komen. De drukte is dan vooral op donderdagavond (onze vaste koopavond) en zaterdag. Je bent op zondag en maandag altijd vrij om je accu’s bij te laden. Hier krijg je ontzettend veel voor terug. Je loopt namelijk een ontzettend uitdagende stage en wij durven zelfs aan dat dit één van de coolste stageplaatsen is.

Je krijgt je eigen werkplek op een jonge en succesvolle afdeling, indien nodig verdeeld tussen beide filialen. Je speelt een verantwoordelijke en dus belangrijke rol op een zeer sterk groeiende afdeling, waarbij jouw ideeën en initiatieven absoluut worden meegenomen. Je bent volwaardig teamlid in een solide familiebedrijf dat al bijna een halve eeuw bestaat en beschikt over de mooiste en grootste woonwinkels van het land. Punt.

Bovendien krijg je een goede stage- en onkostenvergoeding en mocht het van beide kanten bevallen, dan wacht na je stage misschien wel een geweldige carrière bij Paul Roescher op je.

Pas je in bovenstaand plaatje, wil je deel uitmaken van het succes en bij een gave club horen? Stuur dan je CV en motivatie naar Hans de Ree (E-commerce Manager) via verkoopsupport@paulroescher.nl. Je kan hem ook eerst vragen stellen. We kijken uit naar je reactie!

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

76% beveelt Paul Roescher aan!

"Het bijzondere aan deze verhuizing is toch wel geweest het feit, dat de uitstraling van de keuken, het sanitair, de tegels en het wandmeube

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit