figure

Zonneboiler

Stijgende tarieven voor gas leiden vaak ook tot oplopende gasrekeningen. Niemand wil meer betalen dan nodig is. Met een zonneboiler kunt u jaarlijks tot wel 70% op uw gaskosten besparen. Daarnaast biedt een zonneboiler vele voordelen. Geavanceerde zonnecollectoren halen een optimaal rendement uit het zonlicht, want de zon schijnt altijd. Wordt uw zonneboiler niet genoeg verwarmd door de zon? Dan springt uw CV-kachel automatisch bij.

Hoe werkt een zonneboiler?

Het Roescher-Energiebesparings toppaket bestaat uit zonnepanelen, een CV-kachel en een flinke zonneboiler. Zonneboilers zijn een duurzaam alternatief voor elke andere boiler. Alle boilers verwarmen warm water, alleen het grote voordeel van een zonneboiler is dat dit ook nog kostenbesparend is. Bij een zonneboiler wordt het water namelijk verwarmd door de zonnepanelen op uw dak. De geavanceerde cellen in de zonnepanelen halen een optimaal rendement uit het zonlicht en verwarmen hiermee het water. Op zonnige dagen dagen haalt uw zonneboiler de warmte uit de zon. Wanneer de zon minder of nauwelijks schijnt springt uw CV-kachel eenvoudig bij. Zo zit u nooit zonder warm water. Een zonneboiler verwarmt ruim 80 á 90 liter water en aangezien de zon bijna altijd schijnt bespaart u een hoop geld op fossiele brandstoffen zoals gas. Het Roescher-Energiebesparings toppaket is extra duurzaam. In de koude wintermaanden kunt u namelijk in de houtkachel uw hout stoken, de warmte van deze verbranding wordt volledig opgeslagen in uw boiler.

Terugverdientijd van uw zonneboiler

Wanneer u beschikt over een eigen huis en u voorlopig nog niet van plan bent om te vertrekken, dan is een zonneboiler een echte aanrader. Met een zonneboiler bespaart u namelijk tot wel 70% op uw gasrekening. Daarnaast stimuleert de overheid particulieren met een subsidie van €1500,-. Een grove berekening laat zien dat u de aanschaf van uw zonneboiler binnen acht jaar hebt terugverdiend. Het Roescher-Energiebesparings toppaket wordt aangeboden voor €3595,- (houtkachel) + €5995,- (zonneboilerpakket) en is zowel los als in combinatie toepasbaar.

Laat u informeren

Bij Paul Roescher begrijpen wij dat de aanschaf van een zonneboiler veel vragen met zich meebrengt. Onze adviseurs staan u dan ook graag te woord. Maak dus snel vrijblijvend een afspraak of bel naar 0548-530350.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

77% beveelt Paul Roescher aan!

“Ik sta elke dag met veel plezier te koken, er gaat niets boven een gasfornuis. De oven werkt super!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit