figure

Maak een afspraak

Vraag hier een afspraak met uw adviseur aan. Door extreme drukte zijn dagen, die in de kalender in rood zijn aangegeven, niet (meer) selecteerbaar.  Onze welgemeende excuses.

Zoekt u voor een perfecte voorbereiding alvast uw top 3 uit in onze Online Keukenshowroom, Online Badkamershowroom en/of webshop?

A. Beeldbellen

U kunt kiezen voor beeldbellen door het formulier hieronder in te vullen en bij de opmerkingen "beeldbellen" in te vullen. Hiermee krijgt u live advies van uw adviseur, zo vanuit de showroom. Klik op onderstaande filmpje voor meer uitleg. Hierna kunt u in overleg kiezen voor huisbezoek.

Uw adviseur laat u alles zien en kan u daardoor nog altijd perfect adviseren. Tips ter voorbereiding:

  • Verzamel uw bouwtekeningen/maatvoeringen. U krijgt het e-mailadres van uw adviseur, waarheen u dit kunt mailen.
  • Op de afsproken dag en tijd nodigt onze adviseur u via e-mail uit bij een beeldbelsessie van Microsoft Teams.
  • Schenk voor uzelf en/of uw partner een lekker drankje in en serveer dit met iets lekkers. Zo begint uw adviesgesprek gezellig! Na de lockdown krijgt u dit natuurlijk weer gewoon op ons terras van ons en bij mooi weer lekker buiten.

B. Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn en/of Rijssen. Hiervoor vult u onderstaand formulier in en bij de opmerkingen "showroombezoek". Wij volgen te allen tijde de richtlijnen van het RIVM en onze brancheorganisatie INRetail voor wat betreft het maximale aantal klanten en voorschriften voor een veilig bezoek.

C. Webshop

U kunt tenslotte ook kiezen uit (een selectie) van alle deals in onze webshop. Onze adviseur neemt uiteraard contact met u op voor de afhandeling. Bestellen en betalen is bovendien 100% veilig en wij bieden iDeal, creditcard en Klarna (uitgesteld betalen). U hoeft onderstaand formulier niet in te vullen wanneer u naar onze webshop gaat.

Bevestiging afspraak

Aan de hand uw gegevens plant onze receptioniste een afspraak met u in. Let op: deze is definitief wanneer deze aan u is bevestigd.

1. Persoonlijke gegevens

2. Afspraakvoorkeuren

Afdeling(en)
Meer dan 1 keuze mogelijk.

Keuken: