figure

Maak een afspraak

Vanaf 3 maart mag u weer (in beperkte mate) in naar onze showrooms komen. Hiervoor kunt u hieronder een afspraak aanvragen. Wij verwachten grote drukte, alvast bedankt voor uw begrip.

Parallel hieraan bieden wij u steengoede alternatieven. Hierdoor kunnen uw (ver)bouwplannen gewoon doorgaan.

Voor welke u ook gaat:  zoek voor een perfecte voorbereiding alvast uw top 3 uit in onze Online Keukenshowroom, Online Badkamershowroom en/of webshop.

A. Beeldbellen

Met beeldbellen krijgt u live advies van uw adviseur, zo vanuit de showroom. Klik op onderstaande filmpje voor meer uitleg.

Uw adviseur laat u alles zien en kan u daardoor nog altijd perfect adviseren. Tips ter voorbereiding:

  • Verzamel uw bouwtekeningen/maatvoeringen. U krijgt het e-mailadres van uw adviseur, waarheen u dit kunt mailen.
  • Op de afsproken dag en tijd nodigt onze adviseur u via e-mail uit bij een beeldbelsessie van Microsoft Teams.
  • Schenk voor uzelf en/of uw partner een lekker drankje in en serveer dit met iets lekkers. Zo begint uw adviesgesprek gezellig! Na de lockdown krijgt u dit natuurlijk weer gewoon op ons terras van ons en bij mooi weer lekker buiten.

B. Bezoek aan huis

Bent u al wat verder in uw keuzeproces, dan kunt u uw adviseur voortaan ook bij u thuis laten komen. Vul dan bij de opmerkingen in onderstaand formulier het woord "BEZOEK AAN HUIS GEWENST". Onze receptionise plant dan een afspraak met u in en uw adviseur neemt de juiste voorbeelden mee, zodat u een perfecte keuze kunt maken. Het spreekt voor zich dat dit bezoek aan alle veiligheidsvoorschriften van het RIVM voldoet.

C. Webshop

U profiteert ook online van deals, waarvan u een selectie in onze webshop kunt vinden. Deze kunt u bij ons bestellen/reserveren zonder een afspraak te hebben. Onze adviseur neemt contact met u op voor de afhandeling.

Bevestiging afspraak

Aan de hand uw gegevens plant onze receptioniste een afspraak met u in. Deze is definitief wanneer deze aan u is bevestigd.

1. Persoonlijke gegevens

2. Afspraakvoorkeuren

Afdeling(en)
Meer dan 1 keuze mogelijk.

Keuken: