Badkamer inrichting: een compleet nieuw design

De inrichting van uw badkamer is allesbepalend voor de ruimte en sfeer die u gaat creëren. Door de ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen creëert u de badkamer van uw dromen. Vertel ons de afmetingen van uw badkamer en de wensen voor uw nieuwe badkamer en wij maken een passend badkamerontwerp voor u. Uw badkamer inrichting is bij ons in goede handen.

Maak een afspraak

Badkamer showrooms vol inspiratie

Bezoek vrijblijvend één van onze badkamer showrooms. We hebben een showroom in Apeldoorn en Rijssen we beschikken over meer dan 50 badkameropstellingen. Kies u gewenste stijl, kleuren en sanitair en voltooi uw badkamer inrichting in slechts 5 stappen.

Badkamer inrichting - Paul Roescher

Uw badkamer inrichting vakkundig geïnstalleerd

Uw nieuwe badkamer is onze zorg. Indien gewenst verzorgen wij de complete installatie of renovatie van uw badkamer. Onze installateurs zorgen ervoor dat alles in uw badkamer tot in perfectie is geregeld.

Deskundig advies

Advies nodig bij de inrichting van uw badkamer? Vraag één van onze adviseurs om hulp. Aan de hand van uw wensen en voorbeelden in onze showroom stellen we een geschikte badkamer inrichting voor u samen. Voor persoonlijk advies kunt u een afspraak maken één van onze adviseurs.

U bent van harte welkom.

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"We hebben het zeer gewaardeerd wat jullie allemaal voor ons hebben gedaan. Wat een service! Wat hebben jullie met ons meegedacht."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit