Badkamerradiatoren: de 5 mogelijkheden

Lekker warm in uw badkamer, dat is wel zo fijn! Misschien herkent u dat moment wel dat u een heerlijke warme douche neemt en vervolgens terug de kou in moet. Brrrr! Zorg er dus voor dat u de juiste radiator kiest voor uw badkamer. Wij sommen graag alle mogelijkheden voor u op!

Welke radiator moet ik kiezen?

Het kiezen van de juiste badkamerradiator is niet zo moeilijk, want u kiest er gewoon één die u mooi vindt. Simpel toch! Natuurlijk moet u wel rekening houden met de aansluitingen in uw badkamer, het vermogen en de grootte van de ruimte die u wilt verwarmen. Badkamerradiatoren zijn in ieder geval niet meer saai te noemen, zoals vroeger toen het een noodzakelijk element was dat alleen maar in de weg hing. De radiatoren van tegenwoordig kunnen nog steeds opvallen, maar zijn een echt designobject geworden. Radiatoren voor de badkamer zijn er in alle soorten, maten en designs.

Designradiatoren

Een designradiator mag er best wezen! Een mooi object dat qua kleur en vorm aansluit bij de stijl van uw badkamer. U hoeft uw radiator niet langer te verbergen achter een kast of de wasmand.

Badkamerradiatoren van Paul Roescher

Handdoekradiatoren

Met een handoekradiator slaat u twee vliegen in één klap. Handoekradiatoren verwarmen de ruimte naar de gewenste temperatuur en zijn tevens een handig rek om uw haddoeken overheen te hangen. Ideaal om uw handoek te laten drogen of lekker voor te verwarmen voor wanneer u uit de douche stapt. Handoekradiatoren zijn verkrijgbaar voor iedere badkamerstijl. Kom gerust een kijkje nemen in onze badkamershowroom.

Badkamerradiatoren van Paul Roescher

Elektrische radiatoren

Een elektrische radiator is duurder dan een gasgestookte radiator. Daarom worden elektrische radiatoren meestal gebruikt als bijverwarming of om een ruimte voor een korte periode te verwarmen. Een elektrische verwarming is dus bij uitstek geschikt voor een badkamer. Elektrische radiatoren zijn net als gasgestookte radiatoren in alle soorten en maten te verkrijgen.

Paneelradiatoren

Paneelradiatoren zijn de meest voorkomende in Nederlandse huishoudens. Reden hiervoor is dat deze radiatoren niet direct opvallen. Paneelradiatoren zijn in verschillende designs te verkrijgen.

Badkamerradiatoren van Paul Roescher

Vloerwarming

Een veelgekozen optie in badkamers is de vloerverwarming, met name bij de aanleg van compleet nieuwe badkamers. In de badkamer loopt u veelal op blote voeten, dus dan is een warme vloer wel zo fijn. Daarnaast bespaart u ruimte, aangezien er geen radiator meer nodig is. De warmte uit de vloer stijgt en verwarmt de rest van de ruimte. Natuurlijk kunt u naast vloerverwarming kiezen voor een handdoekradiator voor het drogen en opwarmen van uw handdoeken.

Advies over badkamerradiatoren nodig?

Wilt u weten welke radiatoren mogelijk zijn in uw badkamer? Vraag het dan aan een specialist van Paul Roescher. U kunt natuurlijk rekening houden met de huidige aansluitingen van uw badkamer, maar bij nieuwe badkamers is vrijwel alles mogelijk, mits u zich goed laat informeren. Advies is altijd vrijblijvend!

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Voor de keuze van het bedrijf zijn we na onderzoek naar alle tevredenheid bij Paul Roescher geslaagd.”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit