figure
Paul Roescher badkamers

Badkamers

Europa’s grootste keus in badkamers: die vindt u bij Paul Roescher. Van landelijk tot strak en van rustiek tot modern: bij Paul Roescher vindt u de meest unieke series van bekende fabrikanten. Meer dan 50 badkamers, tientallen badmeubelen, buitenspa’s, sauna's, whirlpools en alle denkbare accessoires maken de badkamerafdeling tot een compleet 'wateravontuur'. Paul Roescher maakt baden tot weelde!

Uw voordeel op badkamers van Paul Roescher

Paul Roescher toont alle duizenden artikelen in perfecte combinaties. De binnenhuisarchitecten weten haarfijn hoe u de producten tot de juiste stijl kunt combineren. Bovendien heeft Paul Roescher badkamers in alle soorten, maten en modellen, zodat u altijd een juiste inschatting kunt maken van de door u te benutten ruimte. Voor iedereen hebben we een ideale badkamer inrichting, dus ook voor kleine badkamers. Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak om de badkamer van uw dromen te laten samenstellen!

Wist u dat Paul Roescher ook eigen merken heeft, zodat kwaliteitsproducten nóg lager geprijsd kunnen worden?

Bezoek onze showroom

Badkamer showroom Paul Roescher

Badkamers lager in prijs dan waar ook!

Paul Roescher onderscheidt zich door vaste lage prijzen. Als grootste badkamerzaak van de regio is het mogelijk de grote aantallen te vertalen in uiterst scherpe prijzen. Bovendien krijgt u bij aankoop van een keuken ook nog eens 10% combi-korting op de badkamer. Dat is pas fijn zakendoen! Bent u op zoek naar een partij waar u terecht kunt voor goedkope badkamers? Dan kunt u niet om Paul Roescher heen. Daarbij zijn de badkamers ook nog eens van de meest hoogwaardige kwaliteit. Een echte investering dus voor vele jaren badkamerplezier in uw woning!

Paul Roescher levert echt alles. Bij ons vindt u badkamers in diverse stijlen. Denk bijvoorbeeld aan klassieke badkamers, landelijke badkamers en moderne badkamers. Uiteraard is het ook mogelijk om diverse stijlen te combineren. Geef aan waar uw voorkeur naar uitgaat en we maken het voor u in orde. Voor elk budget hebben we wel een passende oplossing. Benieuwd welke merken wij verkopen?

 • Clou
 • Damixa
 • Dornbracht
 • Duravit
 • Gessi
 • Grohe
 • Hansa
 • Hansgrohe
 • Sphinx
 • Starck
 • Venlo

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan raden we u aan om zeker even een bezoekje te brengen aan de showroom van Paul Roescher. Laat u inspireren door meer dan 50 verschillende badkameropstellingen. Wat zijn uw wensen en eisen? Geef dit aan bij onze adviseurs en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Maak een vrijblijvende afspraak om uw ideale badkamer samen te stellen met één van onze adviseurs. Beleef bij Paul Roescher het beste wat de badkamerwereld u te bieden heeft. Onze ‘badmeesters’ staan voor u klaar!

Badkamers plaatsen

Heeft u eenmaal een mooi plan opgesteld met één van onze adviseurs? Dan zorgen wij ervoor dat uw droombadkamer vakkundig wordt geplaatst in uw huis. Onze ervaren specialisten zorgen ervoor dat de badkamer perfect in uw huis wordt gemonteerd. Ook nadat deze is geplaatst kunt u terugvallen op onze landelijke servicedienst, mocht u hier gebruik van willen maken. Kortom: Paul Roescher biedt u een complete service van A tot Z.

Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

 

Heb je direct een dringende vraag? Stel hem dan aan Annetta en zij zorgt ervoor dat één van onze experts zo spoedig mogelijk contact met je opneemt. Tot snel bij Paul Roescher!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht