figure
Paul Roescher badkamers

Badkamers

Naast beeldbellen nu ook bezoek aan huis!

Onlangs introduceerden wij beeldbellen met uw adviseur(s), zodat u toch verder kon gaan met uw (ver)bouwplannen. Het bezoek aan onze showrooms is tijdens de lockdown immers niet mogelijk. Met een VEILIG bezoek aan huis gaan wij weer een stap verder en kunt u voorbeelden bij u thuis bewonderen en tegelijk uw adviseur raadplegen. Lees snel verder en plan meteen uw afspraak.

Maak Afspraak >


FrescoTablets toiletreiniging

De FrescoTablets maken van elke toiletspoeling een reiniging en houden uw toilet continu fris en hygiënisch schoon, ook tussen de schoonmaakbeurten door. Door de FrescoBlue-formule werkt met een schoonmaakblokje dat in uw waterreservoir zit en dus niet zichtbaar is en ongezien het werk doet. De 52 FrescoTablets worden geleverd in een superhandig emmertje. Bestel ze nu (na) in onze webshop.

Webshop >


Europa's grootste keus in badkamers en sanitair

Europa’s grootste keus in badkamers: die vindt u bij Paul Roescher. Van landelijk tot superstrak en van rustiek tot modern. Meer dan 50 badkamers per showroom (Apeldoorn en Rijssen), tientallen badmeubelen, buitenspa’s, sauna's, whirlpools en alle denkbare accessoires maken de badkamerafdeling tot een compleet 'wateravontuur'. Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden.

10% Combi-voordeel op uw badkamer

Paul Roescher toont alle duizenden artikelen in perfecte combinaties. Onze adviseurs weten haarfijn hoe u de producten tot de juiste stijl kunt combineren. Bovendien heeft Paul Roescher badkamers in alle soorten, maten en modellen, zodat u altijd een juiste inschatting kunt maken van de door u te benutten ruimte. Voor iedereen hebben we een ideale badkamer inrichting, dus ook voor kleine badkamers. Bovendien geldt uw beroemde combi-voordeel: 10% korting op uw badkamer bij aanschaf van een keuken.

Online badkamershowroom >

Maak Afspraak >

Paul Roescher levert onder meer de volgende topmerken:

 • Clou
 • Damixa
 • Dornbracht
 • Duravit
 • Gessi
 • Grohe
 • Hansa
 • Hansgrohe
 • Sphinx
 • Starck
 • Venlo

Heeft u direct een dringende vraag? Stel hem dan aan Annetta en zij zorgt ervoor dat één van onze experts zo spoedig mogelijk contact opneemt. Tot snel bij Paul Roescher!

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

79% beveelt Paul Roescher aan!

Bestelling gedaan op de webshop. Supersnel geleverd. Ik had zelf een foutje gemaakt en te kort besteld, maar ook dit was geen enkel probleem. Supersnel nageleverd. Zeker een aanrader. Ook kwalitatief zijn wij zeer tevreden.

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit