figure

Badkamers voor senioren en mindervaliden

Een badkamer moet een genot zijn om in te vertoeven. Een plek waar iedereen tot rust kan komen, maar vooral ook een plek waar iedereen zicht prettig en veilig voelt. Een aangepaste badkamer biedt voor senioren en mindervaliden mensen uitkomst! Een aantal simpele aanpassingen kan een groot verschil opleveren en uw badkamer een stuk comfortabeler maken. Bij Paul Roescher denken we met u mee en zoeken we naar oplossingen voor de perfecte badkamer. Ook voor u!

Badkamer aanpassen: wat is er mogelijk?

Om uw badkamer veiliger en comfortabeler te maken zijn er tientallen aanpassingen mogelijk. Een antislip douchevloer is de basis voor een veilige badkamer. Bij Paul Roescher hebben we diverse tegelvloeren met antislip. Wilt u kunnen zitten tijdens het douchen? Dan biedt een opklapbare douchestoel uitkomst. Ook verhoogde toiletten met opklapbare toiletbeugels, badliften en onderrijdbare wastafels behoren tot de mogelijkheid. Zoals u begrijpt zijn de mogelijkheden voor aanpassingen eindeloos. Enkele mogelijke aanpassingen zijn:

  • Opklapbare douchestoel
  • Antislip tegelvloer
  • Diverse wand- en toiletbeugels
  • Onderrijdbare en ergonomische wastafels
  • Verhoogde en aangepaste toiletten
  • Badlift of instapbad
  • Diverse handige accessoires

Badkamers voor minder validen bij Paul Roescher

Betaal niet te veel voor uw aangepaste badkamer!

Wanneer u mindervalide bent of te kampen heeft met een lichamelijke beperking bent u al snel aangewezen op dure speciaalzaken voor uw badkamer. Helaas kunnen de kosten soms flink oplopen. Paul Roescher brengt daar verandering in, want bij ons kunnen senioren en mindervaliden terecht voor een aangepaste badkamer zonder daar te veel voor te betalen. Waar een speciaalzaak moet rondkomen van enkele badkamers per maand, daar kan Paul Roescher vanwege de hoge omzetsnelheid scherp inkopen en verkopen tegen de laagste prijzen! Wij vinden dat iedereen recht heeft op een plek waar ze lekker tot rust kunnen komen. Bij Paul Roescher krijgt u direct de laagste prijs voor uw aangepaste badkamer.

Uw aangepaste badkamer extra veilig

Genieten van comfort op een veilig manier, dat staat centraal bij een aangepaste badkamer voor mindervaliden. Wij helpen u niet alleen bij het uitkiezen van de juiste sanitaire voorzieningen, maar wij geven u ook advies over de indeling van de badkamer. Het is belangrijk dat u naast comfort ook voldoende bewegingsvrijheid heeft. Mensen komen uit heel Nederland naar Paul Roescher voor een aangepaste badkamer, want bij Paul Roescher ontvangt u direct de laagste prijs voor uw extra veilige badkamer.

Badkamers voor minder validen bij Paul Roescher

 

Meer informatie over een aangepaste badkamer?

Wilt u meer informatie over een aangepaste badkamer die speciaal op uw wensen en behoeften is afgestemd? Maak dan een afspraak met één van onze badkamerspecialisten. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en weten precies wat u nodig heeft. 


Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

85% beveelt Paul Roescher aan!

"Voor een nieuwe keuken zijn we naar Apeldoorn afgereisd. Bij Paul Roescher werden we goed geadviseerd en vonden we wat we zochten."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit