Badkamerspiegels: praktisch en sfeervol

Een badkamerspiegel uitkiezen lijkt een fluitje van een cent, totdat u ontdekt hoeveel keuze er is. Nee, we willen het u echt niet bewust moeilijk maken, maar we willen u wel alle mogelijkheden voorleggen. U kunt natuurlijk kiezen voor een standaard spiegel die voldoende is voor het poetsen van uw tanden, uw haar te doen, te scheren, te make-uppen, etc. Maar wij laten u graag zien dat er op het gebied van badkamerspiegels veel meer mogelijk is.

Soorten spiegels

Een spiegel is niet alleen praktisch, het maakt uw badkamer optisch ook groter. Verder is een spiegel vooral praktisch. Zo zijn er spiegels speciaal ontwikkeld voor het make-uppen en scheren, dit zijn handige spiegels met een vergrotend effect en een handige mechanisme waarmee u de spiegel naar u toe kunt trekken. Wel zo handig als u gedetailleerd aan het werk gaat. Verder zijn er ook spiegels met ingebouwde verlichting en verwarming. Ingebouwde verwarming is handig tegen condensvorming. Ingebouwde verlichting is natuurlijk altijd handig, maar ook sfeervol. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een spiegelkast, van die handige kasten die u boven de wastafel hangt en waar u netjes medicijnen, tandpasta, zalfjes en andere toebehoren kunt opbergen. Heerlijk zo'n opgeruimde badkamer!

Badkamerspiegels van Paul Roescher

Badkamerspiegels van Paul Roescher

Perfectie tot in detail

Een spiegel is slechts een detail van uw complete badkamer, maar toch kan een spiegel erg veel invloed hebben op de ruimte. Een spiegel is daarnaast onmisbaar. Bij Paul Roescher vindt u een grote verscheidenheid aan badkamerspiegels, zowel kleine als grote formaten.

Kom langs in één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen en bewonder op onze badkamerafdeling alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het gebied van badkamers. We hebben een afdeling voor u ingericht met meer dan 50 badkameropstellingen, gevarieerd in 20 verschillende badkamerstijlen, uiteraard compleet met badkamerspiegels.

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Medio april zijn we in de showroom geweest en op een goede en betrokken manier geadviseerd door Cornelis en Rino."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit