figure

De mooiste tegels voor uw badkamer!

Niets heeft meer oppervlak in een badkamer dan het tegelvlak. Het is dus logisch om veel aandacht aan de tegels te besteden. Het zijn de tegels die een badkamerstijl maken of breken. Vertrouw u daarom toe aan de ruime ervaring van de tegelspecialisten van Paul Roescher. Met hun vakkennis adviseren zij u in de juiste tegelkeuze en komen met fraaie ontwerpen voor contrasten, mozaïeken en decors, zodat u uw nieuwe badkamer helemaal persoonlijk kunt maken. Maak gerust een afspraak met hen voor vrijblijvend deskundig advies!

Ruime keuze: meer dan 5.000 tegels

Op de afdeling Wand&Vloer tegels van Paul Roescher vindt u een enorme collectie tegels Europa's grootste tegelmerken. Daarnaast is het heel eenvoudig om inspiratie op te doen; dankzij tientallen badkameropstellingen op de afdeling Badkamers krijgt u tegelideeën in de meest uiteenlopende stijlen. Het aanbod badkamertegels varieeert van een landelijke stijl, tot een moderne, klassieke of zelfs Engelse tegelstijl. Van het assortiment van meer dan 5.000 wand- en vloertegels zijn de meeste tegels geschikt voor uw badkamer. Bij aankoop van badkamertegels krijgt u altijd passend advies voor het onderhouden van uw badkamertegels.

Bezoek onze showroom

Badkamertegels

Badkamertegels voor uw vloer en wand

Ook aan praktische zaken is gedacht, want ook voor slipvaste vloertegels bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. Daarnaast kunt u badkamertegels voor uw vloer en wand eindeloos combineren met verschillende contrasten tussen licht en donker, maar ook mat en glanzend is een veelgekozen combinatie. Verder worden grote tegels of tegels met een beton- of houtlook steeds populairder in badkamers. Om extra accenten aan te brengen in uw badkamer kunt u kiezen voor ingebouwde LED verlichting.

Waar vind ik de badkamertegels van Paul Roescher?

De afdeling met meer dan 5000 soorten wandtegels en vloertegels vindt u op de begane grond van onze megastores in Rijssen en in Apeldoorn. Extra inspiratie kunt u opdoen op de afdeling Badkamers die in beide Megastores zich op de eerste etage bevindt. Hier hoeft u niet op zoek naar inspiratie - u staat er gewoon tussen!

Bent u in onze Megastore in Rijssen? Daar is de afdeling Wand&Vloertegels een onderdeel van de WorldTegelExpo - de grootste showroom ter wereld op het gebied van tegels! In totaal telt de Expo vier etages:

- 1e en 2e etage: afdeling Giga&XXL-tegels
- Begane grond: afdeling Wand&Vloer tegels
- Kelder: afdeling BUDGET-tegel cash&carry

Dus let op: voor de afdeling Giga&XXL-tegels en de BUDGET-tegel cash&carry komt u naar Paul Roescher megastore Rijssen.

Badkamertegels van Paul Roescher

Laat u inspireren

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer? Kom dan langs in één van onze megastores in Apeldoorn of Rijssen en laat u inspireren door de populairste badkamertegels van dit moment. Onze adviseurs staan voor u klaar om u van alle nodige informatie te voorzien.

 

 

Paul Roescher heeft werkelijk de grootste tegelkeus van het land, lager in prijs dan waar ook. Daar zit dus ook wat voor u bij.

 

Maak een afspraak >   Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

72% beveelt Paul Roescher aan!

"De adviseur kwam met een idee, die beter was dan wat we zelf hadden bedacht. Dáár heb ik als klant wat aan."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit