Bad en badkuipen: volg de laatste trends

Een bad of badkuip is niet voor iedere badkamer weggelegd. Tenminste dat zou u denken. Ook voor kleine badkamers zijn er leuke badkuipen te verkrijgen. Dus heeft u interesse in een bad voor uw badkamer en wilt u zich laten inspireren? Bij Paul Roescher vindt u badkuipen in meer dan 20 verschillende badkamerstijlen, van landelijk en modern tot klassiek en tijdloos. Zelfs voor badkuipen in Engelse stijl kunt u bij Paul Roescher terecht. Genoeg keuze en dat altijd voor de laagste prijs!

Bezoek onze showroom

Alle soorten baden

Een badkuip is er werkelijk in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een hoekbad die u praktisch in een hoek kunt plaatsen en dus ruimtebesparend werkt. Of een heerlijke vrijstaand ligbad voor de wat grotere badkamers. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een bad-douche-combinatie te kiezen, dan heeft u de voordelen van een bad en een douche en bespaart u ook nog eens een hoop ruimte. Lekker toch?

In de categorie badkuipen maken we een onderscheid tussen verschillende soorten en maten. Hieronder leest u meer over de verschillende soorten:

Ligbaden

Optimaal genieten van een heerlijk warm bad doe je in een ligbad. Lekker wegdommelen, alle stress van u afgooien en een verwennerij voor uw spieren. Een ligbad is de meest gekozen optie voor badkamers. Ligbaden zijn er in alle vormen, formaten en design. Daarnaast zijn er vrijstaande ligbaden, maar ook ligbaden die volledig ingebouwd kunnen worden. Keuze genoeg!

Moderne ligbad van Paul Roescher

Hoekbaden

Hoekbaden zijn ideaal voor kleinere badkamers, maar ook voor mensen die verstandig willen omgaan met de ruimte in hun badkamer. Een hoekbad plaats u in de hoek van uw badkamer. Nu denkt u misschien dat hoekbaden aan de kleine kant zijn, maar het tegendeel is waar. Hoekbaden zijn er in alle soorten en maten. Er zijn bijvoorbeeld hoekbaden met een heerlijk zit, ook wel een zitbad genoemd, maar ook zijn er hoekbaden waar u lekker in kunt gaan liggen, het zogenaamde ligbad. Een hoekbad wordt meestal ingebouwd en afgewerkt met tegels, waardoor uw bad en uw badkamer een mooi geheel vormen!

Vrijstaande baden

Vrijstaande baden zijn zeer populair. Een vrijstaand bad is een statement in uw badkamer, het valt direct op. Ook vrijstaande baden zijn er in alle soorten en maten. Van badkuipen met strakke lijnen tot badkuipen met ergonomishe vormen of op pootjes. Badkuipen op pootjes passen goed in badkamers met een landelijke en/of Engelse stijl. Een bad is natuurlijk ook uit te breiden met een mooie designkraan.

Vrijstaande badkuip op pootjes

Zitbaden

Een zitbad heeft eigenlijk weinig toelichting nodig, want zoals de naam doet vermoeden is een zitbad om in te zitten. Liggen is niet mogelijk. Het grote voordeel van een zitbad is dat deze ook in kleinere badkamers te plaatsen zijn. Uiteraard is een zitbad ook perfect voor mensen die niet dagelijks in bad willen, maar eens in de zoveel tijd even lekker willen baden. Daarnaast is een zitbad ideaal voor het lezen van een boek en het luisteren van muziek.

Instapbaden

Instapbaden zijn de uitkomst voor mensen met een fysieke beperking. De eenvoudige instapmogelijkheid van een instapbad maakt het voor veel mensen mogelijk om ook thuis heerlijk te kunnen genieten van een warm bad. Bij Paul Roescher kunt u terecht voor een aagepaste badkamer, zonder dat u daar extra voor betaalt of naar een speciaalzaak moet.

Instapbaden van Paul Roescher

Whirlpoolbaden

Haal de wellness in huis met een whirlpoolbad, ook wel bubbelbad genoemd. Bij Paul Roescher hebben we een complete afdeling speciaal ingericht voor whirlpools voor zowel binnen als buiten. Bekijk ook onze pagina over whirlpools.

Douchebaden

Een bad of douche? Kunt u niet kiezen en heeft u geen ruimte voor beide? Kies dan voor een douchebad, dit is een handige bad-douche-combinatie. Als u snel een douche wilt nemen kan dat, maar ook als u lekker wilt badderen is dat mogelijk. Dat is toch heerlijk! Douchebaden zijn tegenwoordig erg ruim en sommige douchebaden hebben zelfs een speciaal gedeelte dat ingericht is voor de douche, waardoor u niet kunt uitglijden en waar u genoeg ruimte heeft om te draaien en te staan. Niet overtuigd van de mogelijkheden van een douchebad? Kom dan naar onze showroom en ervaar het zelf.

Douchebaden van Paul Roescher

Welke badkuip moet ik kiezen?

Weet u niet goed welke badkuip het meest geschikt is voor u badkamer? Kom dan langs in onze showroom en laat u inspireren door alle mogelijkheden. Met meer dan 50 badkameropstellingen weet u precies welke badkamerstijlen mogelijk zijn en welke badkuip het beste past in uw badkamer. Neem voor de zekerheid de afmetingen mee van uw badkamer, want dan kan één van onze badmeester u helpen bij uw zoektocht. Uiteraard is het ook mogelijk om direct online een afspraak met een badkamerspecialist.

U bent altijd van harte welkom!

Maak een afspraak > Bezoek onze showroom >

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

95% beveelt Paul Roescher aan!

"... De keuken is naar volle tevredenheid geworden. En ik raad iedereen aan, koop een keuken bij Roescher!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit