Betaalbare keukens

Voor betaalbare keukens met een goede kwaliteit komt u naar Paul Roescher. Paul Roescher biedt de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Dit betekent voor u: een betaalbare keuken! U wilt een keuken die niet al te veel kost, maar welke ook niet goedkoop mag ogen. Wij hebben daarvoor de oplossing: Trendline keukens. Binnen onze keukenlijn Trendline kunt u keukens vinden welke wij tegen een zeer scherpe en aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. Deze keukens maken wij volledig naar uw wens en onze adviseurs denken hierbij graag met u mee. Er zijn verschillende opties mogelijk in apparatuur, werkbladen, grepen, fronten en opstellingen.

Aanbod Trendline keukens

Waarom Paul Roescher?

Paul Roescher zit al meer dan 50 jaar in het vak. U kunt rekenen op onze expertise. U vindt bij Paul Roescher betaalbare keukens, omdat onze kwaliteitskeukens goedkoop ingekocht worden. Daarnaast hebben wij een gedegen organisatie van adviseurs, orderverwerkers, chauffeurs en monteurs voor een perfect en zorgeloos verloop van uw opdracht. Paul Roescher werkt niet met gratis montage of 35% korting, zoals bij andere keukenoutlets. U krijgt bij ons namelijk in één keer de laagste prijs!

Één van onze bekendste keukenlijnen is de Trendline keukens. U heeft voor €1516 al een wild eiken keuken met drie apparaten. Wilt u een hoekkeuken? Voor €3295 heeft u al een klassieke hoekkeuken inclusief vijf apparaten. Bij Trendline heeft u veel keuze voor een klein budget. 

In 2019 hebben we een gloednieuwe Trendline-afdeling geopend in Apeldoorn. In 2022 is er ook een volledig nieuwe  Trendline-afdeling in Rijssen gerealiseerd. Komt u een kijkje nemen?

Kom naar Paul Roescher

Bent u op zoek naar een betaalbare keuken? Kom dan naar Paul Roescher! U maakt van een dagje Paul Roescher een dagje uit. U kunt terecht bij onze filialen in Rijssen en Apeldoorn. Bij onze filialen is er voldoende parkeergelegenheid en parkeert u kosteloos. Ook uw kinderen vermaken zich bij Paul Roescher, er is namelijk van alles te beleven: tafelvoetbal, lego, sjoelen etc. Heeft u honger gekregen na een dagje keukens kijken? Dan kunt u terecht op ons prachtige binnenterras.

Wilt u meer informatie over uw betaalbare keuken? Maak dan een afspraak.
Zien wij u binnenkort in één van onze showrooms?

Maak een afspraak > 

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Trotse bezitters van een geweldige badkamer, hartelijke groet Rene en Thea Aarninkhof uit Hengelo"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit