De ComfortLift vaatwasser: uitruimen met plezier

De ComfortLift vaatwasser: uitruimen met plezier

AEG komt met een revolutie op het gebied van comfort in de keuken: de ComfortLift vaatwasser. De állereerste vaatwasser die bukken onnodig maakt. De onderste lade wordt namelijk heel eenvoudig naar boven gelift. Dit maakt het in- en uitruimen gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren, en misschien zelfs bijna plezierig!

AEG is al jarenlang marktleider op het gebied van elektronisch apparatuur. De fabrikant weet haar producten keer op keer een extra dimensie te geven: éxtra schoon, meer bescherming, nog duurzamer of stiller. Deze vaatwassers vormen samen de AEG Master Range.

Gemak dient de mens

Ditmaal draait het om comfort, optimaal gebruiksgemak. De vaatwasser was en is voor veel mensen een uitkomst. Het scheelt zeeën van tijd en bergen energie, zeker op jaarbasis. Na het avondeten alles in de vaatwasser en vervolgens lekker op de bank ploffen of op stap. Maar zoals alles went, went ook een vaatwasser. Daarom maakt de ComfortLift vaatwasser het uitruimen nog makkelijker doordaat de onderste lade zichzelf naar boven lift. Bekijk de video hieronder:

Vuil klusje

Ondanks het feit dat de afwasautomaat een enorme hulp in het huishouden is, ervaren veel mensen het in- en uitladen als een vervelende handeling. Vooral het bukken dat daarbij komt kijken, wordt door veel mensen als oncomfortabel ervaren. AEG biedt oplossingen die zich richten op de consument: op u en uw huishouden.

Rugpijn?!

Het bukken en tillen van zware voorwerpen kan slecht zijn voor uw houding. Hierdoor kunt u op den duur rugklachten oplopen. Datzelfde geldt voor zo’n simpele handeling als de afwasmachine uitruimen. Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders slecht zijn voorgelicht over de oorzaken van dit soort klachten. Men denkt dat je langdurig een slechte houding moet hebben. In werkelijkheid kan een eenvoudige dagelijkse beweging al de boosdoener zijn.

Als vanzelf

De ComfortLift is voorzien van een innovatief systeem, waarbij de onderste lade bij het uitrijden vanzelf omhoog komt. U hoeft dus niet langer te bukken. Wanneer de lade weer is ingeladen, gaat de lade met één simpele beweging omlaag en rolt u deze terug de vaatwasser in.

Paul Roescher AEG ComfortLift vaatwasser

Bescherming & beveiliging

Met de ComfortRails glijdt u de mand heel soepel op zijn plaats en dat zonder de borden te laten rammelen. Het systeem is veelvuldig getest. Hierdoor bent u verzekerd van veiligheid en optimale bescherming van uw servies en keukengerei.

Kindvriendelijk

Uit een enquête onder de huishoudens die zo’n dergelijke ComfortLift vaatwasser hebben aangeschaft, komt de kindvriendelijkheid op de tweede plaats, na comfort. Wat blijkt, kinderen zijn niet langer in de verleiding om in de onderste lade van de afwasautomaat te graaien. Geen messen, vorken en breekbaar servies in de buurt van kleine kinderen.

Interesse in een ComfortLift vaatwasser?

Wilt u meer weten over de ComfortLift vaatwasser? Kom dan eens langs in onze showroom om het apparaat te bekijken. Of maak een afspraak met een keukenadviseur voor een vrijblijvend advies.

 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Kwaliteit en prijs waren bij ons doorslaggevend.”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit