Een droom die uitkomt: de PVC visgraatvloer

Een droom die uitkomt: de PVC visgraatvloer

Het visgraat patroon kent momenteel een immense populariteit. Maar eigenlijk is dit patroon nooit weggeweest. De visgraatvloer heeft een klassieke en authentieke uitstraling. Deze look kunt u nu ook bereiken met een PVC visgraatvloer.

De visgraatvloer is een moderne vloer met een klassieke knipoog. Al decennialang worden vele vloeren in het visgraat motief gelegd. Deze vloeren werden met honderden spijkers bevestigd. Tegenwoordig gaat dit veel makkelijker. Het is namelijk mogelijk om de visgraatvloer te lijmen. Waar er vroeger voornamelijk gebruik werd gemaakt van smalle planken, zijn het anno 2017 de brede planken die de boventoon voeren.

Paul Roescher visgraatvloer woonkamer

Vele voordelen van PVC

PVC visgraatvloeren zijn nauwelijks nog van houten vloeren te onderscheiden. Met een PVC vloer kiest u voor een duurzame, slijtvaste en comfortabele vloer. Het grootste voordeel van PVC vloeren is dat deze eenvoudig te reinigen zijn en nauwelijks tot geen onderhoud vragen. Daarnaast zijn PVC vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming en ideaal voor vochtige ruimtes. De vloer heeft een laag loopgeluid en heeft daardoor een aangename akoestiek.

Licht of donker?

De PVC visgraatvloer is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Daarnaast kan een visgraatvloer op allerlei manieren gelegd worden. Ga je voor licht of donker hout? Smalle en korte planken? Of brede en lange planken? Een visgraatvloer is een echte kameleon en past zowel bij landelijke als industriële interieurs.

Lichte PVC visgraatvloer

Visgraatvloer duur?

Al snel denken mensen dat een visgraatvloer elitair is, omdat deze vloer vroeger voornamelijk werd gelegd in herenhuizen en de kosten vaak vele malen hoger waren dan een traditionele vloer. In werkelijkheid valt dit reuze mee, zeker wanneer u kiest voor een PVC variant van Paul Roescher.

Laat het over aan de professional

Het leggen van een visgraatvloer is voor een leek een hele uitdaging. Laat uw vloer daarom leggen door een professional, zodat u zeker bent van het gewenste resultaat. Bent u benieuwd geworden naar de opties en prijzen van visgraat PVC vloeren? Bezoek dan de showroom van Paul Roescher of stel u vraag direct via onderstaand formulier.

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Nu begrijpen we waarom het ondanks de crisis toch altijd zo druk is bij jullie! Nogmaals dank!”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit