De kookplaat met afzuiging: iets voor u?

De kookplaat met afzuiging: iets voor u?

Bent u de afzuigkap in uw keuken ook liever kwijt dan rijk? Dan is de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging dé oplossing. Maak kennis met de vele voordelen en de verrassende functionaliteit van deze innovatie in uw keuken!

Welke voordelen heeft een kookplaat met geïntegreerde afzuiging?

Een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging biedt diverse voordelen. Zo maakt een kookplaat met afzuiging uw afzuigkap overbodig, wat zorgt voor een ongekende ruimtebeleving in uw keuken. Zeker wanneer u een kookeiland in uw keuken heeft, is de kookplaat met geïntegreerde afzuiging echt een aanwinst voor de uitstraling van uw keuken!

Naast esthetische voordelen heeft een kookplaat met geïntegreerde afzuiging ook praktische voordelen. Om maar een heel eenvoudig voorbeeld te noemen: u stoot nooit meer uw hoofd aan die vervelende rand van uw afzuigkap.

Gaat een inductiekookplaat met afzuiging ten koste van de praktische bruikbaarheid van mijn keuken?

Het mooie van een inductiekookplaat met afzuiging is dat u nauwelijks inlevert als het gaat om praktische bruikbaarheid. Wist u bijvoorbeeld dat er onder de kookplaat gewoon twee laden kunnen worden bevestigd? U ziet het: een kookplaat met geïntegreerde afzuiging gaat gelukkig niet ten koste van het gebruiksgemak van uw keuken.

Kookplaten van topmerken als AEG en Küppersbusch

Een kookplaat met geïntegreerde afzuiging; voor veel mensen is dat nog een wat onwennig idee. Werkt zoiets eigenlijk wel? Wees gerust: bij Paul Roescher vindt u uitsluitend kookplaten van gerenommeerde A-merken als AEG en Küppersbusch. Producten van deze fabrikanten worden eerst kritisch en zeer uitgebreid getest, alvorens ze op de markt worden gebracht.

Wilt u de kookplaat met afzuiging zelf ervaren?

Paul Roescher heet u van harte welkom om de kookplaat met afzuiging zelf te ervaren. Plan gerust een vrijblijvende afspraak in voor een demonstratie. De koffie staat voor u klaar! Ook wanneer u nog vragen heeft over de kookplaat met geïntegreerde afzuiging helpen wij u graag.


Maak een afspraak >      Bezoek onze showroom >

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De verkoopster denkt goed mee, en komt ook zelf met handige tips en beschikt over zeer veel vakkennis."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit