figure
Maak uw interieur huisdierproof: ga voor krasvrije houtlook tegels

Maak uw interieur huisdierproof: ga voor krasvrije houtlook tegels

Uw huisdieren zorgen ervoor dat u zich pas écht thuis voelt in uw woning. Maar hoe lief ze ook zijn, ze beperken u wel in de keuze voor een vloer. Wanneer uw huisdier bijvoorbeeld vrolijk wil rennen en spelen, kan hij onbewust uw houten vloer beschadigen. De oplossing? Maak uw interieur huisdierproof met krasvrije houtlook tegels.

De warme uitstraling van hout

Dat u een voorkeur heeft voor een houten vloer, begrijpen wij heel goed. Hout straalt warmte, gezelligheid en sfeer uit in huis. Maar hout is helaas geen onderhoudsvriendelijk materiaal. Regelmatig moet u de vloer in de olie zetten, en zelfs dan beschadigt ‘ie nog vrij gemakkelijk. Zeker wanneer uw huisdieren zich uitleven op de vloer. Al met al is een houten vloer dus geen slimme keuze wanneer u huisdieren heeft.

Krasvrije houtlook tegels

Krasvrije houtlook tegels

Wees gerust: u hoeft uw droom van een warme look-and-feel in huis niet op te geven. Het verrassende alternatief zijn namelijk houtlook tegels. Deze tegels lijken op houten planken, maar zijn keramisch. U kunt kiezen uit tientallen verschillende varianten, waardoor er altijd wel een vloer is die bij uw persoonlijke smaak en inrichting past. Bovendien zijn de tegels niet van echt hout te onderscheiden. De voordelen op een rijtje:

  • Sfeervol

  • Onderhoudsvriendelijk

  • Relatief goedkoop

  • Krasvrij en huisdierproof

  • Vuilafstotend

  • Geschikt voor natte ruimten

Warm, letterlijk en figuurlijk

Niet alleen de uitstraling van de krasvrije houtlook tegels is warm en sfeervol. De keramische tegels dragen ook letterlijk warme over, want ze zijn bij uitstek geschikt voor vloerverwarming. De vloer geleidt erg goed, waardoor weinig warmte verloren gaat. Ook een aangename temperatuur en een comfortabele omgeving zijn factoren die uw interieur huisdierproof maken.

Hulp bij het leggen van de vloer

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een laminaatvloer zijn krasvrije houtlook tegels wat lastiger te leggen. Schakel daarom vooral onze hulp in. Onze specialisten helpen u graag bij het lijmen van de vloer met houtlook tegels. Dus wilt u uw interieur huisdierproof maken? Of bent u gewoon benieuwd hoe de vloeren er in het echt uitzien? Van harte welkom in de showroom van Paul Roescher!

Krasvrije houtlook tegels

 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Klanten zeggen...

"Voor de keuze van het bedrijf zijn we na onderzoek naar alle tevredenheid bij Paul Roescher geslaagd.”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit