figure
Sfeervolle houthaarden: open of gesloten

Sfeervolle houthaarden: open of gesloten

In deze koude winterperiode is een sfeervolle houthaard werkelijk een aanvulling op uw woning. Een houthaard zorgt voor warmte, uitstraling en sfeer. Bent u zich aan het oriënteren op de mogelijkheden? Dan kunt u uw geluk niet op in de haardenshowroom van Paul Roescher. Gaat u voor een open haard of past een gesloten houthaard beter bij u?

Waarom kiezen voor een open haard?

Wanneer ‘sfeer’ voor u de belangrijkste reden is om een haard aan te schaffen, kunnen wij ons goed voorstellen dat u voor de open haard kiest. Dit soort haarden brengen namelijk een bepaalde mate van nostalgie en charme met zich mee. Niet alleen qua uitstraling, maar ook qua beleving. U hoort de houtblokken knisperen, u ruikt de geur van hout en u voelt de warmte (die rechtstreeks in uw kamer komt).

Houthaarden

Waarom kiezen voor een gesloten haard?

Een gesloten haard komt - uiteraard - ook met een gesloten verbranding. Daardoor stijgt de temperatuur in de verbrandingskamer en ontstaat een betere verbranding dan bij een open haard. Een gesloten haard is dus vele malen efficiënter. Het rendement stijgt zelfs naar 80%, waar een open haard slechts een rendement heeft van ongeveer 15%. De gesloten haard zorgt voor een gunstige temperatuur in huis en is mede daardoor ook beter voor het milieu.

Houthaarden

Houthaarden in allerlei soorten en maten

Toch op zoek naar iets anders? Ook dat is geen enkel probleem. In onze showroom vindt u alle mogelijke haarden. Denk bijvoorbeeld aan vrijstaande houtkachels, spekstenen houtkachels, cv houtkachels, elektrische haarden, vrijstaande gaskachels, open gashaarden en gesloten gashaarden. Voor ieder wat wils.

Sfeervolle houthaarden voor iedereen

Heeft u al een keuze kunnen maken? Kom dan eens bij ons langs om op zoek te gaan naar uw favoriete haard. Een ware eyecatcher die uw huis vele malen sfeervoller en aangenamer maakt. Ook wanneer u er nog niet zeker van bent welke haard het best bij u past, bent u van harte welkom. Maak een afspraak met onze deskundige adviseurs; zij helpen u graag de haard te vinden die perfect op uw wensen aansluit.

Eén ding is zeker: wanneer u rondloopt in de Paul Roescher showroom kunt u zonder zorgen op de prijskaartjes kijken. Binnen ieder budget is wel een sfeervolle houthaard te vinden. Er zijn zelfs speciale BUDGET houtkachels te verkrijgen. Zo voorzien wij talloze huizen in Nederland, België en Duitsland van warmte en sfeer.

Maak een afspraak

 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

84% beveelt Paul Roescher aan!

“Het grote voordeel van Roescher is dat alles onder één dak zit."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit