La Maison meubelen en accessoires voor landelijke interieurs

La Maison meubelen en accessoires voor landelijke interieurs

Gaat uw voorkeur uit naar een landelijk interieur? Dan wordt u binnen de kortste keren fan van La Maison! Dit landelijke merk biedt zowel meubelen als accessoires aan. Wij vertellen u graag hoe u alles van La Maison met elkaar kunt combineren tot een stijlvol interieur.

 

Een landelijke keuken van La Maison

La Maison heeft voor Paul Roescher een keuken uitgebracht die een duidelijke landelijke en huiselijke sfeer uitstraalt. Het witgeschilderde hout dat verwerkt is in de keukenkasten en in de achterwand geeft de keuken karakter. Met een zwart werkblad en een zwarte gootsteen wordt een aansprekend contrast gecreëerd. Het zwart komt overigens ook terug in de mooie Franse woorden die een La Maison-keuken versieren.

De inrichting van elke La Maison-keuken is enorm praktisch. In de keukens wordt rekening gehouden met de wensen van u als gebruiker. Dit type keuken is verder een veilige keuken die gemaakt is van stevige materialen. Dit maakt de La Maison-keuken ook voor gezinnen geschikt.  

La Maison keuken

 Interieur- en stijladvies voor accessoires die passen bij La Maison

Het merk La Maison draagt een warme landelijke sfeer uit, waarbij veel accessoires passen. De keukens van La Maison zijn wel echte eyecatchers dus pas op met al te felle wanden. Kies bij voorkeur rustige kleuren uit in uw keuken of woonkamer. De kleuren die altijd gekozen kunnen worden voor de wanden van uw keuken of woonkamer zijn: zandtinten, lichtbruin, grijs of antraciet. De kleur die u in accessoires laat terugkomen mag opvallender zijn. Als u een La Maison-interieur heeft, passen daar de volgende accessoires bij: 

  • Kaarsen: Kaarsen in verschillende tinten brengen kleur aan in uw woning. Stel een leuke kleurencombinatie samen van kaarsen die in hoogte verschillen en zet deze bij elkaar op een schaal. Zo maakt u er een stijlvol en divers plateau van. 
  • Kleden: Een link naar de natuur leggen doet u met kleden of nepvachten. Het warme en wollige materiaal versterkt het landelijke gevoel dat La Maison meubelen al uitstralen. 
  • Rivièra Maison: Woondecoraties van Rivièra Maison zijn van dezelfde landelijke stijl als de La Maison meubelen. Het gaat hier immers om hetzelfde merk en makers. Net zoals bij de keukens staan op de Rivièra Maison accessoires ook overal Franse teksten. Het terugkerende detail van de Franse teksten op grote meubelen en accessoires creërt eenheid en harmonie in uw woning. 
  • Bloemstukken: Planten en mooie boeketten versieren met name het keukenblad van een La Maison-keuken. Het groen van de bladeren contrasteert met de kleurencombinaties in de La Maison-keuken. Met planten en bloemstukken kunt u tevens inspelen op de nieuwe woontrend om de natuur in huis te halen.
  • Kunst: Op het keukenblad van La Maison passen beeldhouwwerken. Deze kunnen gemaakt zijn van keramiek, hout, metaal of van andere materialen. 
  • Wereldse souvenirs: Uw reislust zal worden aangetoond door voor wereldse decoraties te kiezen. Hierbij kunt u denken aan kleine wereldbollen of souvenirs uit verre landen. Dit maakt de keuken naast landelijk ook wat meer bohemian. 
  • Vintage en brocante: Ter decoratie is het in een landelijke keuken altijd fraai om terug in de tijd te gaan. Met vintage of brocante accessoires bereikt u dat nostalgische effect en sluit u goed aan op de sfeer van La Maison. 

Om vervolgens als een interieurstylist de La Maison-keuken te decoreren is het belangrijk dat u minimalistisch blijft en slechts een paar accessoires uitkiest om neer te zetten. Deze stijl komt namelijk het best tot zijn recht als de woning niet al te vol staat met accessoires. Bepaal daarom vooraf wat de beschikbare ruimte is en zet decoraties harmonisch neer ten opzichte van elkaar. 

Wilt u nu ook een La Maison-keuken? Maak dan gerust een afspraak met onze productspecialist; hij helpt u graag en geeft u het antwoord op al uw vragen over La Maison.

Maak een afspraak

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Positief dat er een prijs wordt genoemd waarvoor de keuken kan worden geleverd, scherp en niet te onderhandelen omdat het scherp is."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit