Trends gespot: dit zijn de 5 belangrijkste woontrends voor 2019

Trends gespot: dit zijn de 5 belangrijkste woontrends voor 2019

Bent u druk op zoek naar meubelen voor uw nieuwe woning? Of wilt u uw eigen huis binnenkort gaan restylen? Houd dan de woontrends voor 2019 alvast goed in de gaten. Bij Paul Roescher zijn we er vroeg bij! Daarom zetten we de 5 belangrijkste trends nu al voor u op een rijtje. Laat u inspireren en kom gerust eens langs voor persoonlijk woonadvies.

 

1. Warme kleurtinten

Geïnspireerd op de retro invloeden uit de jaren 60, 70 en 80 die we nog steeds vaak in interieurs terugzien, spelen warme kleurtinten in de woontrends van 2019 een belangrijke rol. U kunt daarbij denken aan verschillende roodtinten, zoals chili rood en wijnrood. Ook beige, goud, donkerbruin, donkerpaars en currygeel maken uw woning sfeervol en trendy.

Woontrends 2019 warme kleurtinten

2. Een mengelmoesje aan gewaagde combinaties

Net zoals we in de modewereld veel terugzien, durven ontwerpers in de woonwereld ook steeds meer te experimenteren met gewaagde combinaties. We hebben het dan niet alleen over bijzondere kleurencombinaties - zoals goud met paars - maar ook over het combineren van verschillende prints, woonstijlen, tijdperken en zelfs verschillende culturen. Oftewel, het minimalistische tijdperk is voorbij.

In het assortiment van Paul Roescher vindt u diverse tegelvloeren met opvallende prints. Wij bieden zowel Portugese als Marokkaanse tegels aan, waardoor u eenvoudig verschillende culturen kunt combineren. Dit aanbod past perfect bij de woontrends van 2019. Wellicht durft u een tegelvloer met patroon wel te combineren met een andere print of een opvallende kleur op de muur. Ons advies? Toon wat lef en leef je uit!

Woontrends 2019 combineren portugese tegels

3. Duurzaamheid op alle fronten

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn tegenwoordig hot topics. Duurzaam leven en verantwoorde woonkeuzes maken is dan ook een opvallende woontrend voor 2019. Vind u dit ook een belangrijk thema? Dan denken we bij Paul Roescher graag met u mee. Zo adviseren wij u bijvoorbeeld graag over onze cv-houtkachels: dé kachel die u zowel duurzaamheid als besparing brengt.

Naast energiezuinige en milieuvriendelijke producten zien we de duurzaamheidstrend ook terug in de woonstijl. Denk aan producten van materialen als bamboe, planten, bloemen en natuurtinten.

Woontrends 2019 Duurzaam wonen cv houtkachels

4. Kitsch & klassiek

Ook de klassieke stijl komt in 2019 weer terug. Denk hierbij aan een ligbad op chique pootjes, romeinse beelden en opvallende zuilen. In het nieuwe jaar zien we hier soms zelfs wat kitsch invloeden in terug. De klassieke badkamers en klassieke keukens van Paul Roescher passen perfect in deze stijl. Marmer is als materiaal een populaire keuze die past bij deze trend. Zo heeft uw woning al snel de allure van een filmset of een chique hotel.

Woontrends 2019 Klassieke badkamers

5. Slimme technologie, slimme woning

Technologie wordt in woningen steeds vaker ingezet om het leven een stuk gemakkelijker te maken. Zo is er tegenwoordig veel slimme keukenapparatuur te verkrijgen, ook bij Paul Roescher. Van inductiekookplaten tot innovatieve luchtzuiversystemen en van multifunctionele ovens tot touch-kranen. Dit geldt uiteraard niet alleen voor de keuken, want u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor automatische badkamerverlichting. Wilt u advies over de slimme technologie en bijbehorende functies die wij aanbieden? Onze adviseurs staan altijd voor u klaar.

Maak een afspraak

Slimme technologie innovatieve afzuigkappen

 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Wij zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van het personeel."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit