4 soorten kranen die je leven makkelijker maken

4 soorten kranen die je leven makkelijker maken

Inspiratie nodig voor uw keukeninrichting? Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn op het gebied van een mooie keukenkraan. Zo zijn er gewone kranen in diverse woonstijlen, touch-kranen en kokendwaterkranen. Maar wat zijn de verschillen precies?

1. Mooie kraan in iedere stijl

Bij Paul Roescher vindt u talloze ‘gewone’ kranen die in verschillende stijlen zijn uitgevoerd. Iedere keuken is nu eenmaal voorzien van een eigen uitstraling. Daarom kunt u kiezen voor een hele moderne en strakke kraan, die perfect thuishoort in de keuken van nu. Maar u kunt ook kiezen voor een meer authentieke kraan. Laatstgenoemde past bijvoorbeeld perfect in een landelijke of klassieke keuken.

2. Intelligente handsfree-kraan

Je kent het vast wel van horeca-gelegenheden: de handsfree-kraan. Zodra je je handen onder de kraan houdt (en voor de sensor), gaat het water gelijk stromen. En zodra je klaar bent met het wassen van je handen, gaat de kraan direct weer uit. Ook hier hoef je de kraan zelf niet aan te raken, waardoor hij vrij blijft van water en zeepresten.

3. Kokendwaterkraan met 3-in-1-functie

Op zoek naar een kraan die voorzien is van de laatste technische snufjes? Dankzij de introductie van de heetwaterkraan kun je binnen een aantal seconden een kop thee zetten. Een praktische invulling van het dagelijkse leven, maar ook ideaal wanneer je bijvoorbeeld een verjaardag viert.

Kokendwaterkraan 4-in-1

4. Gefilterd water met de 4-in-1 kraan

Sinds kort bestaan er zelfs 4-in-1 kranen. Hier komt niet alleen warm, koud en kokend water uit, maar ook gefilterd water komt uit deze kraan! Hoe het werkt? Het reservoir is voorzien van een filter die het water zuivert. De aanwezige bacteriën worden daardoor uit het water gefilterd. Het resultaat is een verbeterde smaak en geur van het water. Zo haalt u betaalbare luxe in huis.

Bewonder alle kranen

In onze showroom vindt u kranen van topkwaliteit. Kom daarom gerust kijken en maak de juiste keuze met behulp van onze keukenspecialist. Hij adviseert u graag over de kraan die helemaal thuishoort in uw keuken! 

Maak een afspraak

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Afspraken over levering en plaatsing waren ook duidelijk en alles liep volgens plan.Keuken is op één dag geplaatst."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit