Ervaar de natuurlijke uitstraling van natuursteenlook tegels

Ervaar de natuurlijke uitstraling van natuursteenlook tegels

Kent u de natuursteenlook tegel al? Of is het uw droom om in uw nieuwe inrichting een natuursteenlook tegelvloer te leggen? Deze tegels geven uw huis een stijlvolle uitstraling. Bovendien profiteert u van de voordelen van deze keramische tegel met natuurstenen look.

 

Wat zijn natuursteenlook tegels?

Natuursteenlook tegels zijn de keramische variant van natuursteen. Ze zijn niet meer van echt natuursteen te onderscheiden. Ze hebben een geweldig uiterlijk. Net als bij houtlook tegels zijn er ook diverse varianten natuursteenlook tegels.

 

De voordelen van natuursteenlook tegels

Een vloer kiezen is niet gemakkelijk. Er is veel keuze en het is soms lastig inschatten wat het beste past in uw huis. Natuursteenlook tegels hebben de uitstraling van natuursteen, maar de voordelen van keramische tegels. Ideaal dus. Laat u overtuigen door de voordelen van natuursteenlook tegels.

  • Onderhoudsarm: ze zijn eenvoudig te reinigen.

  • Kleurvast: verkleuring van tegels is verleden tijd. Ze zijn niet gevoelig voor vocht en vlekken. Deze natuursteenlook tegel is kleurvast.

  • Slijt- en krasvast: natuursteenlook tegels zijn slijt- en krasvast en gaan heel lang mee.

  • Hygiënisch: ze zijn een stuk hygiënischer dan bijvoorbeeld tapijt of een houten vloer.  

  • Ruime keuze in kleuren en formaten: ontdek alle soorten en maten natuursteenlook tegels. Er is altijd wel een tegel die past bij uw inrichting.

Paul Roescher - Natuursteenlook tegel


Waar gebruik je natuursteenlook tegels?

Natuursteenlook tegels zijn te gebruiken in elke ruimte. Van woonkamer tot badkamer en van bijkeuken tot de berging. Ze hebben een rustige, luxe uitstraling en zijn daarom geschikt om in het hele huis te leggen.
Weet u trouwens dat natuursteenlook tegels in de badkamer ideaal zijn? Het geeft uw badkamer een levendige en luxe uitstraling. In combinatie met het gemak en de onderhoudsvriendelijkheid is deze tegel uitstekend geschikt voor in uw badkamer. Natuursteenlook tegels in uw woonkamer kunnen de ruimte optisch groter laten lijken.

Bijkomend voordeel is dat ze ook geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming. Genoeg reden om te kiezen voor de natuursteenlook tegel.

 

Natuursteenlook tegels bij Paul Roescher

Paul Roescher heeft een ruime keus aan tegels in diverse soorten, maten, materialen en kleuren, waaronder natuursteenlook tegels. Wilt u meer weten over natuursteenlook tegels?

We geven u graag vakkundig advies. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op.

Kom eens langs en bekijk de natuursteenlook tegels met eigen ogen. Maakt u vooraf een afspraak zodat één van onze adviseurs u uitgebreid advies kan geven.

 

Maak een afspraak

 

 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Het bijzondere aan deze verhuizing is toch wel geweest het feit, dat de uitstraling van de keuken, het sanitair, de tegels en het wandmeube

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit