Ontdek hier uw vloerstijl!

Ontdek hier uw vloerstijl!

Een vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Wilt u graag een warme sfeer in huis? Houdt u van strak? Of gaat u voor een natuurlijke look? Ontdek in dit blog welk type vloer het beste bij u past.

 

Maak een afspraak

 

Bepaal eerst uw gewenste uitstraling

Er zijn zoveel vloerstijlen en soorten vloeren dat het moeilijk kan zijn om een keuze te maken. De keuze voor een vloer bepaalt grotendeels de uitstraling en dus ook de interieurstijl. Bedenk daarom als eerste welke uitstraling u wilt in uw huis. Heeft u een klein vloeroppervlak. Kies dan bijvoorbeeld voor een lichte vloer. Een donkere vloer geeft diepte. Wilt u een knusse uitstraling? Dan zou een houten vloer een goede optie kunnen zijn. Heeft u een industriële inrichting? Daar past een betonlook vloer prima bij. 

Houten vloer Paul Roescher

 

Houdt rekening met uw leefomstandigheden

Heeft u huisdieren? Dan is een massief houten vloer niet aan te raden. Ook als u kleine kinderen heeft is uw keuze voor een vloer wellicht anders dan wanneer u met volwassenen in huis leeft. Houdt rekening met uw leefomstandigheden bij het kiezen van een vloer.

PVC vloer Paul Roescher

 

Kies de juiste kleur

Daarnaast is ook de kleur van de vloer van invloed op de uitstraling. Kleur, licht en de grootte van de ruimte hebben allemaal met elkaar te maken. 

Vloeren met een bruine tint kunnen met veel kleuren gecombineerd worden. Bruin, denk aan houtkleurig, zorgt voor een warme sfeer in huis. 

Ook roodtinten zorgen voor een warme uitstraling. Een witte vloer vergroot optisch de ruimte. Houdt bij het kiezen van de kleur van de vloer rekening met de grootte van de ruimte. 

Lichte vloer Paul Roescher

 

Soorten vloerstijlen

Bent u bekend met trends in vloerstijlen? En weet u welke vloerstijl het beste bij u en uw inrichting past? Er zijn een heel aantal vloerstijlen, waarvan ik er een paar voor u op een rij zet:

 

 

Wilt u meer weten over vloerstijlen bij Paul Roescher?  Lees meer of neem contact op met onze verkoopadviseurs. 

 

Populaire vloeren

  • Trend vloer! PVC visgraat

Weet u dat de meest populaire vloer de PVC visgraat vloer is? Met een PVC vloer creëert u elke sfeer die u maar wilt. PVC is duurzaam, makkelijk te onderhouden en is een redelijk ‘stille’ vloer. De PVC visgraat vloer is een goede optie als u geen houten vloer wilt. De PVC visgraat is mateloos populair! Een visgraat PVC-vloer combineert de klassieke uitstraling van een houten visgraat vloer met de praktische voordelen van een PVC-vloer! Visgraat vloeren zijn tijdloos. Genoeg redenen om te kiezen voor een PVC visgraat vloer. 

 

PVC visgraat vloer Paul Roescher

 

  • Betonlook vloeren

Ook de betonlook vloer is één van de meest populaire vloeren. Deze vloer geeft uw woning een industriële uitstraling. Profiteer van de strakke look van beton en het gemak van het materiaal. 

 

  • Houtlook vloeren

Houtlook vloeren zijn nauwelijks te onderscheiden van echt. Keramisch parket biedt de uitstraling van een houten vloer met de voordelen van een tegel. Lees ook eens verder bij houtlook tegels en ontdek de voordelen. Voor een warme, landelijke uitstraling is een houtlook vloer ideaal. 

Keramisch parket Paul Roescher

 

Meer weten?

U kunt stijlen, kleuren en maten eindeloos combineren. De verkoopadviseurs van Paul Roescher helpen u graag bij het uitzoeken van de vloer die bij u past. 

Wilt u meer weten over vloerstijlen? Neem contact op met Paul Roescher of maak een afspraak. U bent van harte welkom in onze vloeren showroom.

 

Maak een afspraak Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

95% beveelt Paul Roescher aan!

Wij waren wat huiverig voor beeldbellen, maar dankzij een geduldige verkoper (Leen) is het heel goed verlopen en kan onze verbouwing verder. Paul Roescher heeft het voor elkaar tijdens de lockdown!

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit