Creëer een warme en authentieke sfeer met Portugese tegels

Creëer een warme en authentieke sfeer met Portugese tegels

Met Portugese tegels haalt u sfeer in huis! De prachtige kleuren, decoratieve patronen en bewerkingen zorgen voor een warme en authentieke sfeer. Wist u dat u Portugese tegels niet alleen in de hal kunt gebruiken, maar dat ze ook heel mooi staan in de keuken of badkamer? In dit blog leest u alles over deze Mediterrane eyecatcher.

 

Maak een afspraak

Portugese tegels: inspiratie en toepassingen

Portugese tegels zijn de laatste jaren niet meer weg te denken uit het Nederlandse interieur. Ze stralen een warme en authentieke sfeer uit. In het hele huis kunnen deze prachtige tegels gebruikt worden. Bent u ook benieuwd hoe u deze sfeervolle tegels kunt toepassen in uw interieur? Lees hier meer over hoe u Portugese tegels kunt toepassen in uw woning

 

Portugese tegels in de hal, de meest populaire toepassing

In de hal komen Portugese tegels heel goed tot zijn recht. In de hal is weinig ruimte voor meubels en daardoor uitermate geschikt om met tegels een mooi en sfeervol effect te creëren. De patronen van de Portugese tegels komen in de hal heel mooi uit. Met Portugese tegels in de hal zit u altijd goed. 

Portugese tegels hal Paul Roescher

 

Een sfeervolle keuken met Portugese tegels

Portugese tegels zijn op diverse manier toe te passen in uw keuken. U kunt ze gebruiken als wandtegel of als vloertegel, Maar heeft u er ook al eens aan gedacht om ze te gebruiken als spatwand of als bekleding van het kookeiland? De prachtige decors van Portugese tegels zijn een fantastische verrijking voor uw interieur. Vraag gerust advies aan onze verkoopadviseurs. 

 

Portugese tegels Paul Roescher

 

Fraai de badkamer op met Portugese tegels

Het kan lastig zijn om van de badkamer een sfeervolle ruimte te maken. Gebruik dan eens Portugese tegels en u zult zien dat uw badkamer een hele andere sfeer ademt. Kies voor Portugese tegels op de vloer om gezelligheid en warmte in de ruimte te creëren. Of gebruik de Portugese tegels in de inloopdouche. U zult versteld staan van het mooie effect! 

Portugese tegels badkamer Paul Roescher

 

Portugese tegels badkamer Paul Roescher


Mediterrane eyecatcher in het hele huis

NIet alleen in de hal, de badkamer en in de keuken zijn Portugese tegels een prachtige toevoeging. Ook in de woonkamer kunnen ze zorgen voor een warme en authentieke sfeer. U kunt ze in de woonkamer gebruiken als vloertegel. Wist u dat Portugese tegels ook heel mooi zijn als tafelblad van de eetkamertafel of een bijzettafeltje? Uiteraard staan Portugese tegels met hun originele motieven ook prachtig als wand- of vloerbekleding van het toilet. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Portugese tegels woonkamer Paul Roescher

 

Portugese tegels woonkamer Paul Roescher


Onderhoud van Portugese tegels

Portugese tegels bevatten kalk. Daarom is het niet aan te raden om de tegels te reinigen met zuurhoudende reinigers. Ga in de supermarkt of huishoudwinkel op zoek naar een niet-agressieve vloerreiniger en reinig de vloer met mate. Voorkomen is ook in dit geval beter dan genezen.

 

Meer weten? 

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Portugese tegels? Laat u adviseren door de verkoopspecialisten van Paul Roescher. We luisteren naar uw vraag, kennen de mogelijkheden en stemmen die perfect af op uw wensen. Als u kiest voor Paul Roescher kiest u voor hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar ook. En door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voel je meteen dat het goed zit. En dat gevoel, dat neem neem je meer naar huis. 

 

Maak een afspraakDeel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De bestellingen en de afleveringen zijn met de precisie van een Zwitsers uurwerk uitgevoerd."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit