Een industriële badkamer: inspiratie en ideeën

Een industriële badkamer: inspiratie en ideeën

Een industriële badkamer is helemaal van deze tijd. Er zijn talloze mogelijkheden om zelf een industriële badkamer te creëren. Wilt u graag een industriële badkamer maar weet u nog niet precies hoe? Lees dan verder voor meer inspiratie en ideeën.

 

Een industriële badkamer: de kenmerken

Donkere kleuren, grijstinten en ruwe materialen. Maar ook strak, stoer en robuust. Deze woorden kenmerken de industriële interieurstijl. Door oude, onbewerkte materialen te gebruiken als staal, leer, hout, beton en RVS, krijgt uw badkamer een ruige, sobere, industriële uitstraling. Combineer deze materialen en kleuren voor een optimaal industrieel effect. 

 

Stoere badkamer Paul Roescher

 

Een industriële badkamerinrichting

Bij een industriële badkamer hoort een industriële badkamerinrichting. Bepaal dus eerst hoe u de badkamer wilt inrichten. Wilt u een bad, of een (inloop)douche? Wilt u een enkele of dubbele wastafel? Wilt u een opvallende radiator of juist niet? Helemaal trendy voor een industriële badkamer zijn stalen deuren. De inrichting bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van de badkamer. Laat u zich dus goed informeren. Onze verkoopadviseurs helpen u hier graag bij. 

Stoere badkamer met wastafel Paul Roescher

 

Industriële badkamer Paul Roescher

 Badkamer zolder paulroescher

 

Kies bijpassende tegels

Tegels maken of breken de badkamerstijl. Om de industriële look in uw badkamer helemaal af te maken kiest u voor betonlook tegels of betonstucco. Deze materialen hebben een steenachtige uitstraling, ideaal voor een industriële badkamer. Badkamertegels zijn er in allerlei formaten. Vooral Giga & XXL tegels zijn bij uitstek geschikt voor een industriële badkamer.  

Industriële badkamer Paul Roescher

 

Industriële accessoires

Om de puntjes op de i te zetten gebruikt u industriële accessoires. Denkt u dan aan de juiste, bijpassende badkamerverlichting. Helemaal de trend van nu is een zwarte wastafelkraan of een zwarte douchekraan. Eigenlijk zijn zwarte kranen onmisbaar in de industriële badkamer. 

Gebruik daarnaast leuke industriële accessoires als een zeeppompje, plantjes en wellicht een mooie pot van ruw, onbewerkt materiaal. 

Industriele badkamer accessoires Paul Roescher

 

Wilt u meer weten over een stoere industriële badkamer? 

Als u een badkamer wilt die helemaal in uw stijl is en compleet naar uw wens, dan bent u bij Paul Roescher aan het juiste adres. Bij Paul Roescher kiest u namelijk uit het grootste assortiment van Nederland, voor een prijs die lager is dan waar dan ook. Door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voelt u metten dat het goed zit. 

Omdat wij de mogelijkheden kennen stemmen wij die perfect af op uw wensen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een industriële badkamer bij u thuis? Onze keukenspecialisten staan voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom

 

Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan vooraf een afspraak te maken. 

 

Maak een afspraak 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Ik sta elke dag met veel plezier te koken, er gaat niets boven een gasfornuis. De oven werkt super!"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit