Een houten keuken: altijd goed!

Een houten keuken: altijd goed!

Met een houten keuken zit u altijd goed. Houten keukens zijn uniek en authentiek. Ze zijn sfeervol en hebben een warme uitstraling. Een houten keuken past in allerlei interieurstijlen, van landelijk tot modern. Kies daarom voor een houten keuken en u bent verzekerd van een unieke keuken met sfeer.

 

Soorten houten keukens

Wat maakt een houten keuken zo uniek? Geen houten keuken is hetzelfde. Dat komt door de bewerking van het hout. Wij hebben houten keukens in geborsteld, nieuw, geschaafd, gezaagd en gezandstraald hout. Het hout wordt ambachtelijk bewerkt en daardoor is er geen deur of lade hetzelfde. U ontdekt steeds nieuwe patronen. Zo ontstaat uw eigen unieke keuken. 

Houten keuken Paul Roescher

 

Naast de verschillende bewerkingen van het hout zijn er ook vele soorten hout die gebruikt worden. Heeft u de voorkeur voor eikenhout of liever verweerd steigerhout? Of toch elzenhout, beukenhout, kersenhout of één van de andere soorten hout? Omdat iedere houtsoort zijn eigen pure karaktereigenschappen en kleur heeft bent u altijd verzekerd van een unieke houten keuken. Een houten keuken is terecht terug van weggeweest. 

 

Old Wood / Oak line keukens

Old Wood keukens zijn houten keukens met een natuurlijke uitstraling. Het verschil tussen een old wood keuken en een oak line keuken is grofweg dat een old wood keuken in een strakke, moderne woning warmte brengt. En dat dat een oak line keuken een klassieke woning een stoer karakter geeft. Een old wood / oak line keuken is een echte blikvanger in uw interieur. 

Houten keuken Paul Roescher

 

Gebruik houten elementen in uw keuken

Houdt u van hout in de keuken, maar vindt u een compleet houten keuken iets teveel van het goede? Kies dan voor bepaalde onderdelen van hout in uw keuken. Denkt u dan bijvoorbeeld aan een houten keukenblad. Een houten werkblad geeft veel sfeer aan een keuken.
Als u unieke fronten in uw keuken wilt kunt u kiezen uit een heel aantal houten keukendeurtjes. 

Een houten vloer geeft gegarandeerd warmte en sfeer in uw keuken. 

Houten keukenkastdeurtjes Paul Roescher

 

Houten vloer Paul Roescher

 

Een houten keuken op maat

Als u helemaal een unieke keuken wilt kunt u die natuurlijk ook zelf ontwerpen. Dan weet u zeker dat uw keuken aansluit bij al uw wensen in een stijl die helemaal bij u past. Droom niet langer verder maar ontwerp uw eigen keuken met onze 3D keukenontwerper. U kunt hiermee heel eenvoudig verschillende mogelijkheden proberen en uw keuken helemaal zelf samen stellen. Wij denken graag met u mee

Houten keuken Paul Roescher

Meer weten over een houten keuken?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een houten keuken bij u thuis? Wij adviseren u graag. Bij Paul Roescher denken we met u mee. We stemmen de mogelijkheden af op uw wensen. Daarnaast kiest u bij Paul Roescher gegarandeerd voor hoge kwaliteit, voor een prijs die lager is dan waar dan ook. En door het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voelt u meteen dat het goed zit. U bent van harte welkom in onze showroom

Neem contact met ons op of maak een afspraak. 

 

Maak een afspraak

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Na de zeer goede ervaring van het kopen van onze keuken, was het geen moeilijke keuze om voor de badkamer hier te gaan kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit