Een landelijke badkamer: tips en inspiratie

Een landelijke badkamer: tips en inspiratie

Landelijke badkamers zijn erg geliefd vanwege de houten elementen, warme kleurencombinaties en sfeervolle accessoires. Bent u benieuwd of een landelijke badkamer bij u past? Lees hier tips en inspiratie voor een landelijke badkamer.

 

Tips voor een landelijke badkamer

Een landelijke badkamer is een populaire badkamerstijl. Dat heerlijke landelijke gevoel dat u krijgt bij deze badkamer krijgt u in geen enkele andere badkamer. Wat maakt een badkamer eigenlijk landelijk? 

 

1. Gebruik natuurlijke materialen:

Natuurlijke materialen geven uw badkamer een landelijke uitstraling. Vooral hout en beton zijn natuurlijke materialen die het goed doen in een landelijke badkamer.  Laat deze materialen terugkomen in het badkamermeubel of de accessoires. 

 

2. Kies bijpassende badkamermeubelen:

Een badkamermeubel bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in uw badkamer. Kies daarom een landelijk badkamermeubel, bijvoorbeeld van hout. Om het geheel wat strakker te maken kunt u ervoor kiezen een om een rvs kraan te nemen. Wilt u een geheel landelijke badkamer? Kies dan voor een houten badkamermeubel met losse waskommen en bijvoorbeeld een nostalgische kraan. 

 

3. De juiste kleuren voor een landelijke badkamer

Net als de badkamermeubelen bepalen ook de kleuren de uitstraling van de badkamer. Kies daarom niet voor wit, maar voor crème kleur, aardetinten, zandkleur, pasteltinten of lichtgrijs. Deze kleuren matchen perfect met hout en beton. 

 

4. Tegels voor uw landelijke badkamer

Om een landelijke stijl te creëren raden wij u wandtegels en vloertegels aan die het landelijke plaatje helemaal af maken. Kies voor badkamertegels die perfect passen in een landelijke badkamer. Wij raden daarom kleinere tegels aan in natuurlijke kleuren. Een mooi voorbeeld van een landelijke badkamerwand is betonstucco, maar ook natuursteenlook of houtlook tegels doen het goed in een landelijke badkamer.   

Landelijke badkamer Paul Roescher

 

Landelijke badkamer Paul Roescher

 

Landelijke badkamer Paul Roescher

 

Landelijke badkamer Paul Roescher

 

Een landelijke badkamer in diverse stijlen

De ene landelijke badkamer is de andere niet. Landelijke badkamers zijn er in diverse soorten, variërend van een klassiek landelijke badkamer tot een modern landelijke badkamer. Wilt u een typisch klassiek landelijke badkamer? Gebruik dan de juiste kleuren, badkamermeubels, tegels en natuurlijke materialen, voor de ultieme landelijke look. Uiteraard maken sfeervolle accessoires de landelijke look helemaal af.

Wilt u liever een meer strakke landelijke badkamer die een tikje modern aandoet? Kies dan voor bijvoorbeeld RVS elementen of grootformaat tegels

Paul Roescher badkamershowroom

 

Wilt u een landelijke badkamer kopen?

We kunnen ons helemaal voorstellen dat u droomt van een landelijke badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos, daarom adviseren wij u graag. U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn of Rijssen. Bekijk al onze voorbeelden van landelijke badkamers met eigen ogen. Heeft u speciale wensen? Bespreek die met onze adviseurs. We helpen u graag aan uw landelijke droombadkamer. 

 

Meer weten over een landelijke badkamer?

U wilt ongetwijfeld een landelijke badkamer waarin u echt tot rust komt, in een stijl die helemaal bij u past. En dat kan, bij Paul Roescher! Bij ons kiest u voor gegarandeerd hoge kwaliteit uit het grootste assortiment van Nederland. En dat ook nog eens voor een prijs die lager is dan waar dan ook. Door de inspirerende collectie, het professionele advies en die echte Twentse gastvrijheid voelt u meteen dat het goed zit. En dat gevoel, dat neemt u mee naar huis. 

 

Wij stemmen de mogelijkheden perfect af op uw wensen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een landelijke badkamer bij u thuis? Onze badkamerspecialisten staan voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom. 

 

Maak een afspraak

 

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

95% beveelt Paul Roescher aan!

"Kwaliteit en prijs waren bij ons doorslaggevend.”

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit