Maak kennis met de strakke en moderne greeploze keuken

Maak kennis met de strakke en moderne greeploze keuken

Strakke keukenkasten en -lades zonder knoppen of handgrepen, we zien het steeds vaker. Als u houdt van een moderne en strakke uitstraling en een keuken die rust en ruimtelijkheid uitstraalt, dan is een greeploze keuken echt iets voor u.Een greeploze keuken staat voor stijlvol design

Bij een greeploze keuken ontbreken de grepen op laden, keukenkastjes en -deurtjes. Hierdoor krijgt de keuken een strakke en stijlvolle uitstraling. Door het weglaten van grepen valt de aandacht op de kleuren, de vormen, de vlakverdeling en de belijning die een greeploze keuken juist zo mooi maken. Een greeploze keuken is met recht een stijlvolle keuken te noemen. Heeft u een modern, strak interieur? Dan past een greeploze keuken precies in het geheel van uw interieur. 

Greeploze keuken Paul Roescher


Voordelen van greeploze keukens

Er zijn genoeg voordelen op te noemen van een greeploze keuken. We zetten er hier een paar voor u op een rij, maar onze keukenspecialisten adviseren u uiteraard graag over (de voordelen van) greeploze keukens.

  • Een greeploze keuken draagt bij aan een moderne uitstraling van uw keuken. 
  • U hoeft geen keuze te maken tussen honderden soorten en maten grepen en knoppen.
  • U heeft met een greeploze keuken minder schoonmaakwerk, omdat lastige hoekjes bij grepen ontbreken. 

Wilt u meer weten over de voordelen van greeploze keukens? Maak dan een afspraak met één van onze keukenadviseurs. 


Het gemak van een greeploze keuken

Vraagt u zich af of keukens zonder handgrepen net zo makkelijk openen en sluiten als keukens met grepen? Het antwoord is ja. Greeploze keukens zijn voorzien van de nieuwste technieken om het openen en sluiten van greeploze keukenkastjes en -lades te vergemakkelijken. Hierdoor hoeft u niet in te leveren op comfort. 

Tegenwoordig zijn er systemen die keukenlades geruisloos dicht doen. U hoeft slechts een tikje te geven en de keukenlade gaat zachtjes dicht. Prettig en praktisch. Laat u overtuigen door het gemak en de luxe van een greeploze keuken. 


Een greeploze keuken in diverse stijlen

Houdt u van een stijlvolle en strakke keukenstijl? Een greeploze keuken past in diverse stijlen. In deze keukenstijlen past een greeploze keuken perfect:


Moderne keuken: geen fratsen, een strak design en de nieuwste apparatuur; 

Hoogglans keuken: een moderne en minimalistische uitstraling; 

Design keuken: met extra aandacht voor de afwerking van de keuken; 

Luxe keuken: een schitterende keuken van topkwaliteit; 

Tijdloze keuken: een keuken die jaren mee kan en altijd bij de tijd is. 

 

Bij Paul Roescher hebben we keukens in al deze stijlen en assisteren we u graag in het keukenontwerp van uw greeploze keuken. 

Greeploze keuken Paul Roescher


Gekleurde greeploze keukens

Een greeploze keuken kan in diverse kleuren. Gekleurde keukens zijn in opmars en er zijn volop mogelijkheden. Een populaire kleur is wit, omdat wit voor strak en modern staat. Daarnaast is wit perfect te combineren met andere kleuren.  Een veelgebruikte en tijdloze gekleurde keuken is een grijze keuken. Grijs straalt rust uit en het gaat nooit vervelen. 

Kies voor een zwarte keuken als u van contrasten houdt. Zwart en wit geven veel contrast en kunnen door de juiste combinatie veel ruimte en licht creëren. Deze gekleurde keukens passen perfect als greeploze keuken, vanwege de moderne en strakke uitstraling. 


Greeploze keuken Paul Roescher

 

Greeploze keuken Paul Roescher

 

Kies bijpassende tegels bij een greeploze keuken

Bij een greeploze keuken horen uiteraard bijpassende wand- en vloertegels. Een vloer is altijd in het zicht. Kies daarom de juiste bijpassende tegels. Bij een greeploze keuken raden wij grootformaat tegels aan. Deze tegels zorgen voor een moderne en ruimtelijke uitstraling. Kies voor antraciet tegels. Antraciet tegels zijn nog steeds een trend. Een trend die doorzet in 2020. Antraciet grootforrmaat tegels worden het meest gebruikt in moderne greeploze keukens. 


Meer weten over greeploze keukens?

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent of een greeploze keuken in uw interieur past. Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze keukenexperts. U bent van harte welkom in onze showoorm. Wij helpen u graag verder. 

Maak een afspraak 


Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Medio april zijn we in de showroom geweest en op een goede en betrokken manier geadviseerd door Cornelis en Rino."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit