Nieuw bij Paul Roescher: Luxe Bierkoeler

Nieuw bij Paul Roescher: Luxe Bierkoeler

Vanaf vandaag kunt u bij Paul Roescher een exclusieve accessoire aan uw keuken toevoegen: de Luxe Bierkoeler. Een klimaatkast die u kunt inbouwen en waar u een volledig krat bier in kwijt kunt. Op zoek naar een blikvanger voor uw mancave of keuken? Dan is de Luxe Bierkoeler precies wat u zoekt!

Waarom een Bierkoeler? 

Gaaf hè, zo'n Luxe Bierkoeler? Maar waarom zou u deze aan moeten willen schaffen? Wij hebben alle voordelen voor u op een rijtje gezet. 

  • Altijd inzichtelijk hoeveel bier er nog is 

De Luxe bierkoeler beschikt over een glazen deur. Een groot voordeel hiervan is, is dat u met één oogopslag inzage heeft in uw biervoorraad. Zo grijpt u nooit meer mis. Is de Bierkoeler halfleeg? Dan is een bezoekje aan de supermarkt wellicht een goed idee.

  • Bier op uitstekende temperatuur 

Een lekker gekoeld biertje in de zon? Het is allemaal mogelijk. Met de Luxe Bierkoeler kunt u een grote voorraad tegelijkertijd koelen. De planken in de Bierkoeler zijn uitschuifbaar en er kunnen in de lengte 2 bierflesjes (30 cl) achter elkaar worden geplaatst. Grotere bierflessen kunt u op de bodem kwijt. Aan ruimte geen gebrek dus. De temperatuur is instelbaar tussen 5 en 20 graden Celsius, zodat hij alle biersoorten aankan. Van blond tot tripel, van bock tot IPA. Zo maakt u indruk op uw vrienden!

  • Een manier om uw bier op een luxe manier te presenteren 

Met de Luxe Bierkoeler zit het vloeibare goud niet langer verstopt achter een dichte deur. Door de luxe presentatie met een glazen deur ziet iedere gast wat voor "vlees" u in de kuip heeft. Zo kunt u mooie speciaalbieren tentoonstellen of gewoon uw favoriete biermerk uitstallen als een volleerd bierjuwelier. De bieren liggen niet meer tussen de groenten en melk of in een krat in de kelder, maar op een plek die ze verdienen: de Luxe Bierkoeler. U bent een bierliefhebber en dat mag men weten.

  • De uitstraling van uw favoriete merk 

Wij hebben meerdere varianten beschikbaar, waarbij u ervoor kunt kiezen uit vier populaire biermerken of twee gave kreten. Zie de foto hieronder voor enkele opties. In de toekomst breiden wij het aantal biermerken uit.

Bierkoeler in vele varianten

  • Mogelijkheid om de koeler in te bouwen in een keuken of in een nis 

De Luxe Bierkoeler is een inbouwmodel en dit zorgt voor vele mogelijkheden. U kunt de Bierkoeler inbouwen in een muur, maar ook in een hoge kast of onderkast. Door de afmetingen van de Bierkoeler is deze prima geschikt voor in een keukenkast. Zo is het bier nooit ver weg.

  • Je krijgt een echt 'horeca-gevoel' wat altijd leuk is bij feestjes of visite 

De Luxe Bierkoelers is een werkelijk succesnummer bij feesten of partijen. Een biertje halen voor een groep mensen is een feestje an sich. Het openen, uitschuiven en vullen van de Bierkoeler bezorgt je een 'horeca-gevoel' in je eigen huis. Mocht uw keuken over een bargedeelte beschikken, dan is het 'horeca-gevoel' helemaal compleet. U wordt zo een ware biersommelier. Oh ja, u kunt er uiteraard ook flessen wijn in bewaren.

  • Goed vindbaar in het donker 

Nog even een biertje pakken 's avonds laat? Met de Luxe Bierkoeler is dat geen enkel probleem. De bierkoeler beschikt over een ingebouwd zuinig en duidelijk LED-licht. Ook al is uw gehele keuken of mancave donker, het licht in de Bierkoeler kan desgewenst aan blijven staan. Een handig en luxe detail.

Deel dit bericht


Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

94% beveelt Paul Roescher aan!

"De keuken was precies zo mooi als we gedacht hadden."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit