BUDGET-Tegel cash&carry | WorldTegelExpo

BUDGET-Tegel - WorldTegelExpo

Wilt u een mooie tegelvloer- of wand scoren tegen een zeer aantrekkelijke prijs? Dan is de Cash & Carry afdeling van Paul Roescher de perfecte keus. Paul Roescher is er wederom in geslaagd kwaliteitstegels aan te bieden tegen de laagste prijzen. Door groot in te kopen en aan te bieden volgens de Cash & Carry-formule betaalt u de allerlaagste prijs. Dat betekent dat u de tegels dus direct uit voorraad kunt meenemen. Geen levertijd!

Webshop Tegels >

Voordelen

De belangrijkste voordelen voor u op een rij:

  1. De meest luxe, actuele designtegels; dus géén restantpartijen of B-keus
  2. MESSCHERPE prijzen
  3. Direct af te halen uit voorraad
  4. De tegel top-60 uit Nederland 

Tip: gaat u tegels uitzoeken in onze cash&carry? Zorg dan dat u een aanhanger of ander geschikt transport hebt. Tegels zijn over het algemeen zwaar, dus zorg dat u goed voorbereid komt! Wilt u de BUDGET-Tegels tóch liever bij u thuis laten bezorgen? Vraag dan bij onze tegeladviseur naar de bezorgprijs!

Waar vind ik de BUDGET-Tegel cash&carry?

De voorraad actuele kwaliteitstegels voor de allerlaagste afhaalprijzen vindt u in de kelder van Paul Roescher Megastore Rijssen. Daar is de BUDGET-Tegel cash&carry een onderdeel van de WorldTegelExpo - de grootste showroom ter wereld op het gebied van tegels! In totaal telt de Expo vier etages:

- 1e en 2e etage: afdeling Giga&XXL-tegels
- Begane grond: afdeling Wand&Vloer tegels
- Kelder: afdeling BUDGET-tegel cash&carry

Dus let op: zowel de BUDGET-tegel cash&carry als de afdeling Giga&XXL-tegels vindt u in Paul Roescher megastore Rijssen. De tegelafdeling in Paul Roescher megastore Apeldoorn biedt u de meer dan 5000 soorten tegels van de afdeling Wand&Vloer tegels.

 

 

 

Bezoek onze showroom >

 

 

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Na de zeer goede ervaring van het kopen van onze keuken, was het geen moeilijke keuze om voor de badkamer hier te gaan kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit