figure

Complete keukens

De aanschaf van een nieuwe en complete keuken doet u niet dagelijks en als u het doet moet het goed gebeuren. Bij Paul Roescher hebben we alles onder één dak. Dat betekent dat u samen met een keuken adviseur uw keuken tot in detail kunt samenstellen. Complete keukens zijn onze specialiteit en staan garant voor jarenlang kwaliteit en gemak.

Een complete keuken kopen?

Staat u op het punt om een nieuwe en complete keuken aan te schaffen? Kom dan eens langs in één van de megastores van Paul Roescher in Apeldoorn of Rijssen, welke onbetwist de grootste van Europa zijn. Meer dan 50 keukenstijlen, een showroom vol tegels en apparatuur en een lang uitgetrekte fornuizenstaat. Alles voor een complete keuken. Complete keukens bevatten keukenmeubelen, een spoelbak met kraan, een keukenblad, keukenapparatuur , tegels en diverse afwerkingsmogelijkheden. Paul Roescher heeft het allemaal.

5.000m² showroom

Meer dan 50 keukenstijlen ter inspiratie. Onze vriendelijke keukenadviseurs maken samen met u een keukenontwerp die aan al uw wensen voldoet. Uw keuken komt tot leven in het ontwerp. Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs voor een passend advies. Een keuken die past bij uw stijl.

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht