figure

Contact met Paul Roescher

Filiaal Rijssen

Showroom en  hoofdkantoor (distributie, Service Desk, Marketing, webshop)
Plaagslagen 2, 7463 PH Rijssen
Telefoon receptie: 0548-530350
Routebeschrijving >
Openingstijden >


Filiaal Apeldoorn

Showroom
Vlijtseweg 196, 7317 AN Apeldoorn
Telefoon receptie: 055-3601747
Routebeschrijving >
Openingstijden >Service Desk

De Service Desk staat met raad en daad klaar om u (weer) verder te helpen. Wegens onderbezetting door ziekte vragen wij u om rekening te houden met enige vertraging ten opzichte van de normale doorlooptijden. Telefonisch is de afdeling voorlopig alleen 's ochtends bereikbaar. Wij nodigen u van harte uit om uw melding zo veel mogelijk online in te dienen op www.paulroescher.nl/servicedesk.

Online Service Desk >


Veelgestelde vragen

Het kan zijn dat uw vraag al eens door iemand gesteld is. Dat scheelt u een contactmoment. Kijk bij de veelgestelde vragen of uw vraag al eens eerder door iemand is gesteld en of het door u gewenste antwoord hierbij staat.

Veelgestelde Vragen >


Maak afspraak

Voor het maken van een afspraak vragen wij u om gebruik te maken van ons afsprakenformulier. U wordt dan snel door onze receptioniste(s) benadert. Wij kijken uit naar uw komst.

Afspraak Maken >


Algemene vraag/opmerking

Heeft u een algemene vraag of opmerking over ons bedrijf of assortiment? Gebruik dan onderstaand formulier of bel onze receptioniste op 0548-530350. Heeft u een servicemelding, dan loopt dit uitsluitend via de Service Desk.

Megastore Apeldoorn

Megastore Rijssen

Lees hier onze privacyverklaring

Wij zien u graag tegemoet

Wij zien u graag tegemoet