figure

Contact met Paul Roescher

Openingstijden

Klik hier voor onze reguliere en eventueel afwijkende openingstijden, zodat u hiermee rekening kunt houden in uw verwachtingen.

Openingstijden >


Veelgestelde vragen

Om u en ons tijd te besparen hebben wij alvast antwoord gegeven op enkele veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, dan staat het Service Team voor u klaar. In de paragrafen hieronder leest u nadere informatie..

Veelgestelde Vragen >


Online Service Desk

In 2020 hebben wij extra veel in onze klantenservice geïnvesteerd. Zo is de allernieuwste professionele software aangeschaft (Jira), waar veel (inter)nationale bedrijven mee werken. U wordt in de online Service Desk tijdens kantooruren volgens strakke tijdsschema's geholpen. Van de duidelijke statussen wordt u steeds door een vaste contactpersoon op de hoogte gehouden. Bovendien kunt u eenvoudig bijlages toevoegen. Wij moedigen u dan ook aan om geen e-mails meer te sturen, maar om de nieuwe Service Desk te gebruiken. U zult merken dat dit voor beide partijen veel beter en sneller werkt. Bedankt voor uw flexibiliteit en medewerking.

Service Desk >


Telefoon

Is het toch essentieel dat u iemand van het Service Team telefonisch spreekt, of heeft u geen internetverbinding, dan kunt u tijdens kantooruren bellen met 0548530352. Houdt u echter wel rekening met een eventuele wachttijd. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Afspraak showroom

Om onze showroom(s) te bekijken kunt u het beste een vrijblijvende afspraak maken. Hierdoor voorkomt u dat onze adviseurs (wat langer) met andere gasten in gesprek zijn op het moment dat u binnenkomt. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak bij ons terecht. Het wachten in onze recent verbouwde, luxueuze restaurants is beslist geen straf.

Afspraak Maken >


Online Keukenshowroom

In een uitdagend jaar als 2020 is het handig dat u al voorafgaand aan een eventuele afspraak onze keukens alvast online kunt bekijken in de Online Keukenshowroom. Van beide filialen staan alle keukens erbij. Momenteel werken wij aan een Online Badkamershowroom, welke aan het einde van 2020 wordt verwacht.

Online Keukenshowroom >


Algemene vraag/opmerking

Heeft u een algemene vraag of opmerking? Dat kan via het contactformulier hieronder of via telefoonnummer 0548530350.

Megastore Apeldoorn

Megastore Rijssen

Lees hier onze privacyverklaring

Wij zien u graag tegemoet

Wij zien u graag tegemoet