De marmerlook tegel; populair in tegelland

De marmerlook tegel is een uitstekende optie als u op zoek bent naar een vloer met een klassieke, luxe en chique uitstraling. Bovendien is een marmerlook vloer een goede betaalbare variant op een echte marmeren vloer. Dit is een van de redenen waarom de marmerlook tegel populair is in tegelland. Maar er zijn nog meer aspecten van deze tegel waarom hij op dit moment zo populair. Als tegelexpert lichten wij een paar van deze aspecten toe. 

Marmerlook tegels; de voordelen

Een marmerlook tegel is dus een goed en betaalbaar alternatief voor de echte marmeren tegel. De marmerlook tegels heeft nog een aantal voordelen:

  • De marmerlook tegel is zeer gemakkelijk te onderhouden; een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een houten vloer. 
  • Een marmerlook tegel is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Een tegelvloer kan koud aanvoelen. Veel mensen kiezen voor een marmerlook vloer met vloerverwarming. 
  • De marmerlook tegels van Paul Roescher zijn er is allerlei soorten en maten. We hebben een ruim assortiment aan XXL tegels, ook wel grootformaat tegels genoemd. U heeft keuze tot 160*160cm!
  • Een marmerlook tegel is bijna 1-op-1 te vergelijken met een echte marmeren tegel. De techniek van tegenwoordig staat ons toe om de print van de aders en de glans van de tegel zo te simuleren dat deze niet meer van echt te onderscheiden is. 

Een marmerlook tegel in iedere ruimte

Over het algemeen wordt een marmeren tegel, en dus ook de marmerlook tegel, gebruikt in een badkamer of in een keuken. Een marmerlook tegel past echter ook uitstekend in uw woonkamer. Het geeft uw woonkamer een klassieke en chique uitstraling. Dus gaat u uw badkamer, keuken of woonkamer vernieuwen, kom eens langs bij Paul Roescher en doe inspiratie op voor een marmerlook tegelvloer! 

Marmerlook tegels van Paul Roescher in uw woonkamer

Matte of glanzende look?

De twee meest populaire soorten afwerkingen van dit moment zijn: mat en glanzend. Een matte afwerking van een marmerlook tegel zorgt ervoor de aders en de kleuren het beste tot zijn recht komen. Kiest u voor een marmerlook tegel in bijvoobeeld de badkamer dan is een matte afwerking het beste. Met aan matte afwerking van de marmerlook tegel is de tegel minder glad ten opzichte van een tegel met een glanzende afwerking.    

Een marmerlook tegel met een glanzende afwerking geeft de ruimte een straling look en zorgt ervoor dat de unieke details van de tegel benadrukt worden. 

Marmerlook tegels in vele kleuren

Een andere eigenschap van een marmerlook tegel waarom deze zo populair is op dit moment is dat hij verkrijgbaar is in diverse kleuren en daarmee dus goed te combineren is met materialen en andere kleuren. Natuurlijk is er de witte marmerlook tegel, eigenlijk is deze bij iedereen wel bekend! Een witte marmerlook tegel geeft de ruimte een rustige, klassieke uitstraling. Bovendien past de tegel in vrijwel ieder interieur. 

Gaat u voor een iets warmere look van uw ruimte dan is een beige marmerlook tegel aan te raden. De kleur beige is vaak goed te combineren met lichte of donkere tegels. 

Een zwarte marmerlook tegel heeft altijd een lichte adering in de tegel. Met een zwarte marmerlook tegel geeft u uw ruimte een luxe en rustige uitstraling. Houd met een zwarte tegel wel rekening met iets meer onderhoud ten opzichte van een lichtere variant. Dit heeft te maken met de hoeveelheid kalk dat ons schoonmaakwater bevat. Als het water opdroogt, kan het kringen veroorzaken. De vlekken zullen nooit in de tegel trekken omdat het een gebakken product is. 

Kom eens langs in de WorldTegelExpo van Paul Roescher. Met meer dan 1.200 typen tegels, waaronder natuurlijk de marmerlook tegel, is het aanbod van de TegelExpo de grootste ter wereld! 

De marmerlook tegel is populair!

De marmerlook tegel is populair in tegelland omdat hij in vele kleuren beschikbaar is. Het hangt af van de uitstraling die u een ruimte wilt geven. Ook voor wat betreft de afwerking is de keuze enorm, zeker met de geavanceerde technieken van tegenwoordig is een marmeren look tegel niet meer van de echte te onderscheiden! Tel daarbij de budgettaire voordeel op en u weet waarom de marmerlook tegel een populaire tegel is voor het gebruik in badkamer, woonkamer of uw keuken!

Meer informatie over een marmerlook tegel?

Wilt u meer weten over een marmerlook tegel of wilt u inspiratie opdoen? We hebben een breed assortiment aan diverse marmerlook tegels in onze showrooms. U bent van harte uitgenodigd om in één van onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen te komen kijken. Onze tegelexperts van Paul Roescher beantwoorden al uw vragen over de marmerlook en helpen u graag verder! 

Maak een afspraak 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Na een aantal keukenspecialisten bezocht te hebben, kwamen wij binnen bij Paul Roescher. Er hing direct een andere sfeer."

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit