De mooiste landelijke vloeren op een rij!

Landelijke vloeren worden vaak gecreëerd door gebruik te maken van robuuste materialen. U moet dan denken aan hout of natuursteen. Deze natuurlijke elementen geven uw woning een landelijke uitstraling. Er zijn tal van voorbeelden van landelijke vloeren. Als vloerenexpert bij uitstek zet Paul Roescher de mooiste landelijke vloeren op een rijtje voor u. Laat u inspireren door de fijne landelijke sfeer die een vloer kan uitstralen en kom de landelijke vloeren zelf ervaren in een van onze megastores.

Bezoek onze showroom

We onderscheiden een aantal soorten landelijke vloeren. Zo is er een robuuste vloer waar het belangrijk is om te kiezen voor de juiste houtsoort. Voor een landelijke robuuste vloer zijn een aantal houtsoorten geschikt: massief eikenhout, berkenhout, essenhout, afzelia en teakhout. Een robuuste landelijke vloer van hout brengt als het ware de natuur in huis.

Landelijke vloeren in de kleur wit

Voor een echte landelijke sfeer maakt u veel gebruik van de kleur wit. De combinatie wit met veel elementen van hout zorgen voor een landelijke uitstraling van uw ruimte. Deze twee elementen worden gecombineerd in een witte houten vloer. Een witte houten vloer is modern in de zin van dat het eigenlijk omgedraaid is aan de klassiek landelijke stijl waar de vloer vaak lichtbruin of donker hout bevat. Hout is natuurlijk licht- of donkerbruin, maar kan in alle tinten en schakeringen wit geleverd worden. Het kleurenpalet voor witte houten vloeren bestaat uit tinten als: off white, romantisch wit, ambachtelijk wit, vlammend wit of edel wit.

Landelijke vloer in de kleur wit

Houtlook vloeren voor een landelijke stijl

Houtlook landelijke vloer

U hoeft niet persé hout te gebruiken als u een landelijke vloer wilt creëren. Tegenwoordig zijn er prima alternatieven voor echt hout: kies voor een houtlook vloer van keramiek. Een keramische vloer is een van de meest populaire vloersoorten die er op dit moment zijn. Naast dat deze vloersoort bijzonder onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken is, is een keramiek vloer ook nog eens erg sterk. Hierdoor maakt u een duurzame keuze als u kiest voor een landelijke vloer uitgevoerd in keramiek gaat!

Landelijk vloeren

Plavuizen of tegels als landelijke vloer

Denkt u aan plavuizen, dan denkt u waarschijnlijk aan grote tegels die een ruwere textuur hebben en daardoor een natuurlijke uitstraling hebben. Dit zijn meestal de ongeglazuurde varianten. Geglazuurde plavuizen zijn vaak glad en hebben een beschermlaag. Desalniettemin worden ook geglazuurde plavuizen gekozen als men gaat voor een landelijke vloer. Dit komt door het formaat van de plavuis. Vaak wordt gekozen voor een groter formaat waardoor er een stoer karakter aan de ruimte gegeven wordt.

Plavuizen als landelijke vloer

Landelijke vloeren

Landelijke vloeren

Natuursteenlook, net echt

Een alternatief voor de natuursteen is de natuursteenlook tegels welke van keramiek gemaakt zijn. De natuursteenlook tegels hebben een geweldige look en zijn niet meer van de echte natuursteen tegel te onderscheiden. Hierdoor passen de natuursteenlook tegels perfect in een landelijke interieur. Natuursteenlook tegels hebben de uitstraling van natuursteen, maar de voordelen van keramische tegels. Zo zijn de tegels onderhoudsarm en kleurvast. Bovendien zijn de tegels niet/nauwelijks aan slijtage onderhevig en zijn ze krasbestendig.

Landelijke vloeren bij Paul Roescher

Kom naar de megastores van Paul Roescher in Rijssen en Apeldoorn. Op de afdeling Wand&Tegels vindt u meer dan 5000 soorten wandtegels en vloertegels. Laat u adviseren door onze tegelexperts en kies samen uw landelijke vloer uit. 

Kiest u voor een houten landelijke vloer dan nodigen we u van harte uit om onze vloerenshowroom te bezoeken. Maak alvast een afspraak zodat een van onze vloeren experts u rond kan leiden en u kan adviseren over de landelijke vloer van uw wensen! 

Maak direct een afspraak

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

"Het bijzondere aan deze verhuizing is toch wel geweest het feit, dat de uitstraling van de keuken, het sanitair, de tegels en het wandmeube

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit