Dornbracht badkamer sanitair: een verrijking van uw badkamer

De badkamer heeft de laatste jaren steeds meer aandacht gekregen, het is één van de weinige plekken die u dagelijks bezoekt. Op het gebied van architectuur, design en technologie zijn badkamers flink veranderd, zo ook de badkamers van Dornbracht. Een Dornbracht badkamer is afgestemd op de rituelen van de mens, want de badkamer is tegenwoordig niet alleen een plek om u op te frissen, maar het is ook steeds meer een plek geworden om bij te komen en te ontspannen. De Dornbracht collectie bestaat uit verschillende toepassingen, zoals een wastafel, bidet, douche, badkuip en diverse accessoires. U bepaalt zelf hoe uw Dornbracht badkamer wordt ingedeeld.

Ook een Dornbracht badkamer?

Wilt u ook een Damixa badkamer? Of wilt u inspiratie opdoen voor een nieuwe badkamer in uw huis? Bezoek dan één van onze badkamer showrooms in Apeldoorn of Rijssen, of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

 

maak een afspraak >   bezoek onze showroom >

 

 

Stel uw vraag aan Annetta

Van dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden zorgt Annetta ervoor dat uw vraag bij de juiste expert terecht komt!

Of maak een afspraak

Lees hier onze privacyverklaring


*Voor het beste resultaat zijn alle velden verplicht

Afsprakenplanner

figure

Maak een afspraak om vrijblijvend advies te krijgen van één van onze specialisten

94% beveelt Paul Roescher aan!

“Een tijdje terug hebben we een badkamer laten installeren. Uiteindelijk kwamen we voor onze keuken weer bij Roescher kijken"

Lees het verhaal van deze klant

Paul Roescher

figure
Europa's grootste keus
17.500 m2 showroom
Altijd hoge kwaliteit